Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Zvládám to
79
42%
Jsem uplně v haji
111
58%

Celkem hlasů : 190

Příspěvek 18.3.2007 17:04:51
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

10 let je málo, 20 je lepší :-D
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.3.2007 17:25:43
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já to tak tragicky neberu, spíš mě mrzelo předčasné ukončení Enterprise nebo Firefly, popř. Farscape, 4. série jsou fakt málo, 10 sérií SG1 se dá těžko nazývat předčasným ukončením :wink:
Navíc, já jsem vyrostla na ST, ne SG1, tu začali dávat, když mi bylo 14, takže mě nijak neovlivnila ve směru, že by mě naučila milovat sci-fi, to všechno zařídil ST už o pět let dřív :wink:
Každopádně máme ještě filmy a jak znám TPTB, určitě budou chtít ždímat, co se dá, takže tu možnost, natáčet filmy na DVD každý rok, rozhodně zváží.
Osobně jsem ráda za SGA, a jsem ráda, že pokračuje. Ta pro mě dlouho vede, díky SGA jsem se vrátila k SG1, která mě od 7. série už nedokázala vtáhnout. Asi je to způsobeno tím, že jsem měla v koukání na SG1 tříletou pauzu mezi 6. a 7. sérií (mezitím jsem měla takové povrchní starosti jako hledání a chození do práce :D ).
Prostě seriál skončil, je to tak, časem skončí i SGA, ale bude tu třetí spin-off. Dívat se 10 let na stejné tváře není to pravé ořechové a i herci mají právo pohnout se dál a žít. Tak jim to dovolme :wink:
Naposledy upravil Klenotka dne 18.3.2007 18:30:55, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.3.2007 18:25:15
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pamatuju si, jak jsem kdysi, snad v roce 1998 nebo 1999, zavítal do Bontonlandu na Václaváku, a v hromadách jiných VHS objevil kazetu se dvěma díly z první série Stargate. Na filmu jsem byl v kině dvakrát, hodně moc se mi líbil, a teď jsem měl v ruce kazetu se seriálem, o kterém jsem neměl tušení (věci jako kabelovka nebo internet pro mě byly tehdy hi-tech vychytávky startrekovského ražení). V hlavní roli Richard Dean Anderson? Sakra, kdo to jako je? Aha, to je ten maník, co hral MacGyvera... Hm, tak to nebude nic moc, MacGyver se mi opravdu nikdy moc nelíbil. Kazetu jsem zas odložil a na seriál zapomněl, říkal jsem si že to bude další přihlouplej seriál, prznící původní myšlenku.
O pár let později jsem zahlídl Hvězdnou bránu v televizi, vždycky jsem jen zakroutil hlavou a přepnul to jinam. Až přišel den, kdy nikde nic nedávali, tak jsem si řekl: no budiž, přetrpím to. Přetrpěl jsem to, a druhej den jsem letěl ze školy přetrpět další díl, a pak další... To už bylo na vošce, takže rozvrh hodin se musel přizpůsobit vysílání Stargate, a já byl chycen nadobro... O tom, co se dělo od chvíle, kdy i ke mně domů zavedli internet, netřeba se rozepisovat.
Nebylo to celejch deset let, ale Jack, Sam, Daniel, Teal´c, Janet, Cameron, Vala, George, Hank a další odvážní muži a ženy ze Stargate Command se stali součástí mého života. Díky, ukázali jste mi svět, kde nejde jen o to, přežít od výplaty k výplatě, od pondělka do pátku a nezbláznit se z toho, svět, kde jde skutečně o něco velkého. Díky, na víc jak dvě stě dílů vynikajícího seriálu se nedá jen tak zapomenout.

Příspěvek 18.3.2007 19:15:01
darkdragon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nšco končí a něco začíná, tak zní jedno rčení ale co sakra začíná a stejně to bude o ničem po SG1.
Stáhněte prapory odchází velký hrdina...

Příspěvek 18.3.2007 19:36:17
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

darkdragon píše:
Nšco končí a něco začíná, tak zní jedno rčení ale co sakra začíná a stejně to bude o ničem po SG1.
Stáhněte prapory odchází velký hrdina...

¨

mas pravdu Maminku taky nidko nikdy nenahradi :cry:

Příspěvek 10.4.2007 17:26:00
Shep Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já sem na bráně taky skoro vyrostla, pořád mi to nějak nechce dojít, že už nikdy neuvidim novej dil, že už nebudu stresovat, co se stane v dalším dílu a jestli to všichni přežijou. Je to takovej divnej pocit, z toho se asi tak hned nespamatuju. :cry: No aspoň že nám zbyde SGA.

Takže SG-1 dik za krásných deset let!!!
Oneill: Co chceš?
Apophis: Žít.
Oneill: V tom ti nepomůžu.
To je mezi tebou a tvým bohem.
Oh, počkej!
Ty jsi tvůj bůh!
To je problém.

Příspěvek 16.5.2007 11:19:34
Matyx Airman
Airman

Odpovědět s citací

To že SG-1 skončí bylo jasné už dávno, byla to jenom otázka času (od 4. série to prodlužovali o rok). Stejně - budeme tu mít STARGATE: Atlantis a STARGATE: Universe, pak se najde určitě spousta nadšenců co nápíšou pěkný psaný spinn-off na SG-1 aneb jak to bude... Co chtít víc?
Stargate : první kultovní film o SG
Stargate SG-1 : 10 sérií (více než Startrek)
Stargate: Infinity - animák...
Stargate Atlantis : 4 série, možná bude i víc
Stargate Universe : Čekám alespoň 2 série, na první budou čumět všichni fandové a když to bude o ničem tak přestanou až u druhé
2 SG-1 filmy

No řekněte - neni toho dost ?

Příspěvek 16.5.2007 12:11:58
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Není toho dost, sci-fi nikdy není dost. Klidně mohli dat ješte jednu řadu SG, a mohli tam být furlingové. takle se mi zdálo, že to rychle ukončili. I ty s těma Asgardama. Uvidíme jak se jim povedou filmečky,ale sám bych byl radši pro další řadu SG
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 16.5.2007 12:33:44
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pravda, další série by byla lepší než jeden, dva filmy. Minimálně jen proto, že by byla mnohem delší (20 dílů x 42 min), film bude mít jen zlomek této délky. Film vydrží jeden večer, série několi měsíců při vysílání 1 x týdně, ...............
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 16.5.2007 12:50:35
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co jinýho napsat, než že se mi po seriálu stýská- poslední dvě řady- všichni je zatracujou jen proto, že už v nich nehrál RDA- podle mýho byly pěkný... fajn, někdy byly trošku nudný, ale jinak byly taky pěkný.

Na druhou stranu, kdyby neukončili SG-1, nedostal bych se k Farscape, takže se opět potvrdilo, že všechno zlý je pro něco dobrý.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

pavre Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Já jsem plný emocí prostě jsem s toho uplně v háji netušil jsem že mě to tak vezme.

Jak jste na to vy?

jsem na tom stejně mírně řečeno - v depresi :shock:
pavre

Příspěvek 11.8.2007 13:08:36
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Řekněme, že je mi asi tak, jak se musí cítit oni...
[img][http://i204.photobucket.com/albums/bb286/Felicitas_photo/neuvedeno/news_394.jpg]http://i204.photobucket.com/albums/bb286/Felicitas_photo/neuvedeno/news_394.jpg[/img]
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 16.8.2007 18:22:01
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je mi z toho naprd a nič s tým spraviť nemôžem. Jediné čo môžem je Stargate milovať aj po skončení a podporiť DVD filmy a ako taká menšia útecha mi je Atlantis. No a možno aj niektoré fan poviedky - lebo niektorý to píšu dosť realisticky ako ďalšie časti. Stargate som začala pozerať vďaka mojim 2 bratom keď som mala 13 rokov. Teraz mám 19 takže nie od úplného vzniku - ale to je fuk od tej doby som všetky diely videla už mnohokrát a mám ich na DVD takže ak u mňa opäť nastane depka alebo abstinenčný príznak hodím to do PC a budem sa dopovať starými dielmi.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 16.8.2007 19:07:35
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak me zabralo SG-1 presne 3/4 života vyrůstal jsem na ni viděl jsem všechny díly několikrát.

STARGATE-COMMAND bylo mi ctí!

Příspěvek 16.8.2007 19:08:19
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel vše krásné jednou končí a tak došlo i na SG-1.Já jsem se s tím tak nějak vyrovnala,i když mi to taky celkem dalo zabrat.Mám SG díly čerstvě na dvd a tak každý den na pár dílů kouknu,ale až budu koukat na poslední,nejspíš to na mě zase padne.Někdy si vzpomenu,jak táta jednou přinesl kazetu s filmem Hvězdné Brány,to jsem byla ještě špunt a strašně se mi líbil.K seriálu jsem se bohužel dostala až později.Ale na druhou stranu myslím,že těch 10 let je opravdu dost a jsem za ně ráda :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Obecné