Jo, na reklamy si musíte zvyknout. Obecně bejvá každých +/- deset minut plus jedna po úvodní znělce. Takhle to má celá severní amerika, s čestnou výjimkou pár programů, co dávaj nepřerušovaný filmy..
S tou časomírou si mi dostal i když bych řek že tahle na SG-projektu je ta správná což znamená že tamta je nějaký země hodně na východě avšak pásem je celkem 24 (2x12) A tam to běží o nějakejch 18 hodin což je záhada k níž se naskýtá jednoduchý vysvětlení. Maj to blbě.Jinak ten díl je tuhle sobotu a info o 1,2 a 3 sem si teď čet v nějakým topicu o SGU zde na fórku jen bylo trošku pozměněný a v AJ ale to je detail i když dost zásadní.(hlavně to že takovej sem čet možná už 5 ne-li víc)
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Tak jsem to přehodnotil a možná se na tu premiéru v noci kouknu. Teď se mi právě podařilo nainstalovat TVUPlayer v Linuxu (Ubuntu) pomocí Wine. A šlape mi to skoro rychleji než nativně v XPéčkách.
Hlavně jsem zjistil, že se dá stream pustit v jakémkoliv jiném přehrávači (třeba VLC), pokud máme puštěné TVU na pozadí (jenom ikonka v system tray). A zadáme přehrávat url http://localhost:8901/. Opravdu paráda.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Zkoušel sem to v winampu jelikož to je jedinej přehrávač na kompu co mi to vezme a nějak mi to nešlo. Ale to mi nějak nese*e. Se*e mi to že mi de zvuk jen z jednoho repráku takže je to na pytel. Mam Labtecy a v nastavení sem 3d zvuk nenašel takže když tak poraďtě. Jinak sem už okoštoval popcorn a je celkem dobrej.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já sem toi viděl v 700mb kvalitě takže si teď musi zvyknout ale zas tak hrozný mi to nepřijde.
Já se zatím většinou držím 350MB ripů (624x352). Jednak proto, že nemám nijak zvlášť obří obrazovku a taky proto, že ty 720p přece jenom zabírají dost místa. Nezdá se to, ale můj 1 TB disk je plný seriálů, které jsem už přestal vypalovat, a téměř 75% volného místa jsem již zaplnil a to tam mám minimum HD ripů. Kdybych to měl stahovat všechno ve špičkové kvalitě asi bych už s místem nevystačil.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Tak já sem na tom podobně jen mam ještě kromě Teráče dva 200GB