[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img] má literární tvorba: Niní ve vaší povídkové sekci
Samozřejmě hodně vtipných scén v dabingu postrádá smysl. Což mi vadí. Ale rozhodně nejvtipnější je Window od Opportunity. A z SGA - Duet a Trio - moje nejoblíbenější vtipný díly )
Podle mě je časová smyčka nejvtipnější díl z celé Hvězdné brány.Tohle už asi zůstane nepřekonaný.Na ten díl se dá koukat několikrát a pořád je to vtipný.
SG-1) Vala: Co by se stalo kdyby se nám třeba nepovedlo Te´alcovi zabránit aby Arcada zabil?...Nebylo by to schválně , jenom nešťastné nedopatření jestli víš jak to myslím. Daniel: Jasně nedopatření , ale jestli ty útoky plánuje Arcad pak jim nejlépe zabráníme když zůstane naživu. Vala: Cože ? Daniel: Třeba jenom on zná všechny kousky skládačky. Vala: To je fakt. Daniel: Díky. Vala: Jak ho chceš přinutit aby nám svoji skládačku prozradil. Daniel: Chytíme ho , dáme ho do cely a pohrozíme mu , že na něho pustíme Te´alca. Vala: Geniální.
SGA) Sheppard: Rodney ? Kolik času zabere oprava toho Jumperu ? Rodney: No , když budu mít náhradní díly a všechno půjde hladce tak asi 2 dny. Sheppard: Rodney !?! Rodney: Dobře , dobře , za této situace....hmmmmmm....10 minut
Pekny byl ten jaffsky vtip, ale dal bych tam zaradil i Tealcovo "Indeed". Ale v dílu 200 se mi líbilo: "A co kdyby vás hráli puberťáci?", když se snažili rozluštit jednu adresu a ta holka mu do toho řekla že je těhotná to nemělo chybu....
Mně osobně přijdou nejkomičtější díly s Luciusem, no a pak se mi ještě líbila scénka jak Zelenka musel něco zařídit na Dětský planetě a pak se vrátil celej zmalovanej, to bylo taky dost pěkný