Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Pohoda ale je mi to líto
66
46%
Jsem úplně v háji
55
38%
Je mi to jedno
11
8%
Jsem rád/a že je konec
11
8%

Celkem hlasů : 143

Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ač kvalita klesala, i když v páty serii bylo pár pro mě velice světlých chvilek, tak mě konec mrzí. Kdyby to byl nějakej seriál, pro mě zcela koncumní, tak jo, konec, beru to, ale SGA i SG-1 pro mě byli a už je to vážně dlouho srdcovkou a dokázal sem jim odpustit ledasco. To že to teď končí mě mrzí, ale upírám své naděje vůči SGU a novým filmům.

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

az na 30% dilu o nicem to bylo fajn skoda nk snad sgu nahradi lepsi kvalitou..
" IMMORTALITY "

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jacob002 píše:
Vše, co má v názvu slovo StarGate vždy bylo a je mým vůbec nejlepším pořadem, co kdy vznik.

Videl si SG Infinity? :lol: :lol:

Odpovědět s citací

za hlavní důvod úpadku Atlantis potažmo i SG-1 považuju vytvoření příliš silných nepřátel a následné zjištěné scénaristů,že takto to nepůjde(viz. godův příspěvek s wraithy),udělali jsme je moc silné,trošku je oškubem a oslabíme,načež se přijde s nápadem,který zmasakruje celou rasu a defakto nemáme přirozených nepřátel,hm fajn,aby to nebylo tak suché ,dáme jim ZPMko at se trošku vyřádí...přitom stačilo vymyslet přijatelného a přiměřeně vyspělého nepřítele se kterým se by se dalo bojovat na delší dobu a né v jedné bitvě ,či přepsáním kodu v programu ,kdy pošlem rasu do kytek na vždy ( jednou přepsání kodu replíků na útoky proti wraithům,wraithi na kaši)...ale ouha,wraithy nemůžem úplně zničit,tak ted zničíme replíky,aby z wraithů ještě něco zůstalo,opět přepsání kodu a třešničkou na dortu v podobě totálního zesměšnění antické technlogie,dříve prezentované jako jednu z nejkvalitnější ...zesměšnění,které bylo v i Enemy at the gate...pro mě osobně byl Siege III dílem,kterým nám ukázal,jak se to asi bude vyvíjet..."udělali" město neviditelným a Wraithi( a ti co to ví,už jsou mrtví,Todd stále žije) defakto až dotedka neví,že ještě existuje

1. série byla perfektní
2.série byla taktéž vynikající
3.série byla hodně dobrá,ale už tam byli replikátoři
4. série ve znamení úpadku
5. série ,kvalitou ji řadím někde mezi 2. a 3. série,ale posledním dílem to hodně zmršili

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

SGA je škoda.
I když šlo o průměrnej seriál, tak je ho škoda. Atlantis je snad prvNí seriál, kterej sem sledoval od premiéry do posledního dílu.

hodnocení sérií (známky jako ve škole)
season 1 - 1 (suprová sezóna)
season 2 - 1- (taky bomba, ale na první to nemělo)
season 3 - 3 (replikama to zmršili)
season 4 - 4 (tady tomu teda dali, zabít Elizabeth, dát tam Sam a ještě takhle domrvit repliky :roll: )
season 5 - 2 (hodně dobrá série, ale ten poslední díl mě zklamal.)

Nezbývá než se jen těšit na film, doufat že se povede a taky očekávat
SARGATE UNIVERSE
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

S koncem seriálu jsem se vyrovnal hned, jak jsem zjistil, že končí :)
Takže já jsem v pohodě.
Těším se na filmečky, dojíždím SG-Atlantis
A čekám na SG-Universe :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To já sem právě k SGA přirost.
Nechala ve mě takovej ten Antickej odkaz. Někteří vědí jak to myslim. :wink:

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já si SGA hodně oblíbila (víc než SG-1) a to ně doteď nepustilo, ale s koncem se vyrovnávám v pohodě, i když mě to zamrzelo. Jednou to prostě přijít muselo, takový je život.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo jo, přesně tak. Chytlo mě to víc než SG-1.
jak řikáš někdy to přijít muselo. :(

yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To mě sice SG-1 chytla mnohem víc než SGA, ale každopádně je mi to dost líto že je konec, ale doufám že jí SGU minimálně nahradí

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jen doufam ze to zase nezprznej, to by me fakt nasra*i. :palka:

Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Samozřejmě je mi to líto, že nebude pravidelný přísun sci-fi, sice to nahradí Universe, ale prostě se mi nějak ten seriál nezdá...

Aneb ať žije stará dobrá SG-1 aneb 1. - 8. řada. Pořád se dívám dookola, a vůbec mi to nevadí ;)
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Přísun Sci-Fi bude porad

Ted se rozjela BSG
Jack O´Neill píše:
Aneb ať žije stará dobrá SG-1 aneb 1. - 8. řada. Pořád se dívám dookola, a vůbec mi to nevadí

Jo presne tak 1.-8. byli nej (vyjma tej z Quinnem)

Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

BSG mě moc nechytla, ale až bude celá, možná si jí celou stáhnu. Teď jsem se s taťkou dodíval na Firefly, a bylo to dost dobrý, škoda, jen že skončili tak brzo. A nově začínáme Farscape, ovšem já osobně si stojím za názorem že SG-1 nenahradí nic.

Série s Quinnem byla necelá šestá, ale i ty díly se mi líbily.

Trošku OT, ohledně sci-fi ale to nevadí. :wink:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Copak s Quinem - sice to byl takovej trochu gumák, ale byl celkem v pohodě. Zato díly s Valou byly prakticky nekoukatelný... fuj! Ještě že už je pryč!
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě Vala zas tak nevadila, ale Quin mě doslova sr*l.

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě tedy nevadil ani Vala ani Quinn (dobře..Quinn trošku ano)

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

me quinn celkem s´´l(sry nwm kde je na notasu hvezdicka) :D :D ,prostoze pouzival deniho veci,a jeho zapisniky a prebral mu jeho obor atd chapete? :) a vala mi nevadila,jsem si na ni uz celkem zvik nechapu kdo ne :D

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale někdo to za něj dělat musel.

Btw. Jak jsme se dostali tady v tématu o konci SGA?

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Půjčim si formu pro svoje hodnocení.

hodnocení sérií (známky jako ve škole)
season 1 - 1 IMO nejlepší sezóna Stargate obecně (i více, než SG-1)
season 2 - 4 vleklo se to odnikud nikam, midseason dost nudný, žádný cíl
season 3 - 3 tady se už snažili něco s tím udělat, některé stanalone episody velmi dobré (dodnes se mi z nějakého důvodu hodně líbí třeba Phantoms), First Strike se mi líbil, ale kvůli nejzbytečnějšímu midseasonu celé Stargate řadu hodnotím za 3
season 4 - 2 líbí se mi určitý vývoj postav a i ten storyarc s Replikama nebyl nejhorší (ani nejlepší), navíc The Last Man považuju za nejlepší jednu episodu SGA a možná i SG-1 (rozumněj episodu, která není part 1)
season 5.0 plus 5-20 - 3 hodnotím první půlku, zklamání z nulového efektu The Last Man, standalone díly průměrné (byť se objevily dvě perly), je to hodně těsný, ale za Enemy at the Gate si to trojku zaslouží.

Celkově je SGA příklad nevyužitýho potenciálu. Kromě první řady se ten seriál plácá odnikud nikam. Nemuseli by nutně přijít s masivně storyarcovým dějem, ale když oznámili popis SGA, tj. "prázdné město staré rasy v galaxii, kde superenemy vysává lidské národy", tak jsem měl dojem, že tam bude nějaký postupný zabydlování města, sjednocování Pegasu a skrze nějaké děje s mezinárodní expedicí i Země. Nic z toho tam není. A když už si tolik lidí myslí, že to zkazili kontaktem se Zemí (IMO to zkazili z jiných důvodů), mohl staff alespoň přijít s tajemným "Země a celá galaxie se odmlčeli" a přibyl by nový děj. Na tom základním plánu se s dějem Atlantis dá dělat tolik různých věcí, a drtivou většinu v SGA nikdy nepoužili-
A pak je tu spousta dalších problémů, které už zmínil god nebo Klenotka...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Celkově je SGA příklad nevyužitýho potenciálu.

Přesně tak, kdyby na to ději víc mákli, tak by to mělo šmrnc, děj a třeba by se toho chytlo víc lidí a nemuseli by skončit.

Můžeme jen doufat že se poučili a Universe udělal lepší.

Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já se s koncem SGA nemůžu vyrovnat. Bylo to pro mně vše (až na plyšového méďu xD). I když je spousta epizod kritizována, tak mně se většina líbila. Třeba Vegas. Na druhou stranu se mi vůbec nelíbila Enemy at the gate, byla taková moc šupšup, nic nevyřešili. Mohli tam třeba dát flashback, jak se Todd léčí. A celkově ji mohli udělat na víc epizod. A některé epizody, jako třeba Michaelův Resident Evil (jak tam měl ty první verze svých pokusů) se mi nelíbily nebo líbily jen částečně. Bylo krásné vidět, že Carson je taky oblíbený. Ženský tým byl dobře jiný a spousta dalšího. Na druhou stranu nemuseli dát zrovna tyhle pokusy od Michaela. Stačilo by mi hodně Wraithů. Ale odtamtud by zase museli jen utéct, což by byla škoda. Já bych nejradši prostě viděl SGA, ve které Elizabeth zachránili a ona se rozhodla se vrátit na Zem a Carson taktéž. Vůbec, některé zvraty mohly být jinak. Ale co...i tak mi SGA bude chybět

Blinky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Z SGA nejsem zas tak v háji s SG-1 to bylo horší :) SG-1 bylo něco nového 10 let s ní prostě SG-1 pro mě byla horší (myslim jako ten konec neseriál :D ),ale zpátky k SGA.U SGA je mi sice líto že skončila tak brzo byly dobrý epky,poznávání nové Galaxie atd.SGA mi bude chybět,ale přenesu se přes to :) Sem rád že SG bude stále pokračovat a už se strašně těšim na SGU :wink:
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo s koncem SG-1 to bylo horší, ale GSA je mi taky líto.

Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Me teda konec sg1 nezasah skoro vubec, to uz proste muselo skoncit, ikdyz podle me 9. ani 10. serie nebyla tak spatna jako 1. a 2. a potom nektery dily az do konce byly primo nesnesitelny... tak 3.-8. jsou celkem hodne dobry
A konec sga me zasah mnohem vic (ne, ze bych chtel spachat sebevrazdu :D ), ale taky si myslim, ze to skoncilo prave vcas, doufam, ze filmy budou dobry...
Moje hodnoceni:
1. serie 1 ta byla skvela to jsem hltal od zacatku do konce
2. serie 1 ta byla snad nekdy jeste lepsi nez 1. (az na to finale)
3. serie 2 ta byla taky skvela, uz tam ale zacinaj radit replici a Michael
4. serie 3 byla nekdy trochu o nicem, ale nemyslim si, ze by ji nejak pos*li, Sam mi nevadila, ale 4. byla trochu paskvil...
5. serie 1- tady se to snazili ze vsech sil zachranit, a je fakt, ze se jim to docela povedlo (ale posledni dil trochu ...)
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

PředchozíDalší

Zpět na Obecné