Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Predator ve srovnání s Wraitem:-)

Predator ve srovnání s Wraitem:-)

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

a.n.u.b.i.s píše:
Ronon by se do něj pusti ručně :D to by bylo krátký... a Tealc taky nic o tom pochybuju... a O'neill tomu bych i fandil ale to by nedal...

No podle toho jaký O'neill :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Yeyind píše:
a.n.u.b.i.s píše:
Ronon by se do něj pusti ručně :D to by bylo krátký... a Tealc taky nic o tom pochybuju... a O'neill tomu bych i fandil ale to by nedal...

No podle toho jaký O'neill :-D

jo takhle... no asgardský bitevník jsem rozhodně nemyslel... :D prostě jakejkoli člověk proti predátorovi má šanci jenom opravdovou náhodou... :smile:
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

sirgarfield Airman
Airman

Odpovědět s citací

no náhodou O´neil by ho dal teda kdyby měl k dyspozici antické křeslo a pár dronů jinak požná eště prior ten měl taky schopnosti

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tak kdyz predatora zkolil i DannnyGlover starik jeden tak ho moc neprenujte,ve filmech lidi mekli na nic technologii,myslim ze by si pporadila i sama Carterova,vymyslela by masinku na detekci maskovani,jakoze v SG1 neco takoveho meli a hura p90 mozna neco tezsiho naboje ochuzeny naquadah...
" IMMORTALITY "

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to jo vzdycky by neco nasli - ale ze zacatku to by bylo raso :( :cry: :(
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

looserman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ice píše:
Dragon píše:
no kdo vyděl AvP II nemůže volit jinak než pro predátora :D
a rozdíl ve vízbroji (lovec/voják) bude podle mě značný :D

No právě. Predátor válečník musí být chodící pevnost a platforma na zbraně, řekl bych hlavně na ty řezné a sečné :D

hele zbrane se deli na bodné a sečné ne :hmmm:
NAZDAR!

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sázím na Predatora, vzhledem k jeho inteligenci, síle, maskování, vybavení, výdrži a odolnosti by si ani 20 wraithských válečníků neškrtlo...Predator by měl problém asi jen s Kull Bojovníkem a Převory (povznesené tady nepočítám).

Každopádně by byla legrace vidět hlavy wraithů na predatorově opasku :smile: Už slyším to:"ssssaaaakraaa, kdo vuuubec jsii, kdo vuuubec jsi, cha cha cha..." :D
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]

Nemides Airman
Airman

Odpovědět s citací

a.n.u.b.i.s píše:
už se to tady nějak řešilo ale ve srovnání s predátorem jsou všechny záporáci ze stargate opravdu ubohý... schválně jak dlouho by proti němu vydržela skupinka wraitskejch lovců co jdou po runerech :D vidím to tak že moc dlouho ne... no a co Ronon náš mega válečník... ee ten taky ne tak mě kromě kull wariora nenapadá nikdo kdo by si s tímhle drobečkem v souboji poradil :D jaký máte na tohle názory? je to klasická srovnávačka ale bylo by to zajímavý... já jelikož zbožňuji predátora tak není co řešit...[img][./images/thumbs/aliens-predator-requiem12_1227143191.jpg]http://www.filmpeek.net/images/aliens-predator-requiem12.jpg[/img]

jj tak jsem si vzpomněl asi replikátor to jo... pokud by proti němu neměl nějakou zbraň... ale wraita bych chtěl vidět :)

Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej upravit! :rules: Quinix

Lidský Replikátor by si s ním poradil jedna rána... nakopal by mu i beze zbraně ,-)

lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

kdyz uz se nacli Terminatori nevim jak T-800 ale T-1000 by ho dal
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

looserman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

predator4ever...
kdyz dava vetrelce kteri sou nebezpecnejsi nez wraiti jasnej predator.
NAZDAR!

Předchozí

Zpět na Obecné