Já se radši zdržuju hlasování mám rád SG-1 i SGA a vcelku SG obecně,tak nebudu posuzovat co je lepší pro mě je hlavní že vůbec SG někdy vzniklo a pro mě se to takhle posuzovat nedá
Popravdě jsem hlasoval pro SGA a to hlavně proto, že po celkem upoceném závěru SG-1, mě SGA, hlavně 1. série, dost hezky vrátila k zaujetí tímto fenoménem. To je pocitové hlasování. Kdybych měl fakticky řešit sérii za sérií, nevím, SG-1 to začalo (pominu-li film), tak není co řešit. Fakt je, že si každý i na té nejhorší sérii obou SG našel nějaké plus, nějaký fajn díl a to je paráda. U tolika pokračování, klobouk dolů.
Ja bych osobně volil SGA. Ale ze SG-1 bych vybíral spíš jen díly protože některý mě nebavěj (ale to i v SGA), např. jejich halucinace, atp.... A navíc je v SGA víc kontaktů s mimozemskými technologiemi
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.
Ja bych osobně volil SGA. Ale ze SG-1 bych vybíral spíš jen díly protože některý mě nebavěj (ale to i v SGA), např. jejich halucinace, atp.... A navíc je v SGA víc kontaktů s mimozemskými technologiemi
já sem ale nehlasoval sg-1 proto ze me náký epizody v sga nebavěj ale proto ze se mi zda sg-1 lepší nez sga.