Se mnou to tu jednou sekne z těch názorů.
Proč už si ksakra neuvědomíte, že atomová bomba není prostě jen BUM a velká díra.
To má takovej dopad, na lidi, okolí, psychiku, ovlivní to tolik faktorů, tolik států by začlo protestovat..To je něco naprosto jiného než někde vystřelit po někom z pušky.
Už si to kruci uvědomte.Každej stát(mimochodem zajímalo by mě když už tu vyjadřujete svoje profesionální názory) víte co je to za sakra složitý proces výroby atomové bomby i přes její "relativně" jednoduchý princip?Ovšem i ten složitě technicky proveditelný princip?
A už by ste si mohjli uvědomit kdo je ten zlý.Nebudu se opakovat, kdo řiká že US šli do Iráku kvůli ropě je omezenec.Kdo řiká že bomby na Hirošimu a Nagasaki neměli žádnej význam je neznalec.Kdo si ovšem hraje na chytrého a dělá ze sebe největší profíky, kteří vidí jen jednu stranu mince, ten je debil.
Nebudu to ru rozebírat, už jsem se vyjadřoval v jinejch tématech.Já se ozvu až zase někdo napíše, že A bomby na Hirošimu neměli význam a že kvůli nim zemřela spousta lidí zbytečně.
Taky nezapomnte říct že při WWII by nás 100% osvobodili Rusové a že Us sem šli JENOM kvůli penezům.To že tady měli ztráty na životech až běda, přeci nic neznamná, jejich prezdienti jsou banda omezenců, co prodaj vlastní vojáky za peníze, nebo kanistr ropy.
Kdo z vás potkal US vojáka?
Kdo z vás zná někoho kdo je potkal?
Já ano.
Samozřejmně dnešní američani jsou vlastně nacisti a NAŠI EXPERTI co jednou navstívili Prahu a jinak jsou ve své vesnici u PC, dokážou odhadnout a popsat mentalitu 300 milonového národa.
Ted se těším na ty vaše "argumenty" které tu zase budu vyvracet, ale já jsem vlastně neznalec, protože WTC si zničili sami, protože tam bylo 112 zlatých Arabských cihliček a navíc potřebovali důvod k invazi do Afganistánu a Iráku.
Čekám kdy někdo vyhodí do povětří Pražský hrad, když máme taky vojáky v IQ.
Omg todle je fakt
Ještě tu chybý superman Rubi a jeho "Neveřte na 11.9."
A nezapomente sem zavléci že Rdar je ryze americký a pro nás nemá žádný význam akorát nám tam teroristi(kteří jsou vlastně ti hodní) hodí atomovku přes plot a ona nám vybouchne půlka ČR...