Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Nejoblíbenější Sci-fi lodní zbraně ...

Nejoblíbenější Sci-fi lodní zbraně ...

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Geser: no nevím, nějak se mi do toho nechce, přecijenom kniha i první film jsou jako moje sci-fi modly a nechci si zkazit názor. :lol:

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ok tak moc nečtu no a co? :palka: :D

No to hanba ti. Každopádně konec spamu, tohle není chat. Geser
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

No a tak nerozvíjíš fantazii, neučíš se gramatice, neprožíváš tolik krásných chvil, nedozvídáš se nové věci, omezuješ se pouze sledováním tuctových amerických seriálu a tak bych mohl pokračovat až do rána. ;-)

Geser: tak tak. :-)

Smazán spam. Pozor na banány. Geser

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak, tak, kdo nečte hloupne. :) Ale raději se vraťme k tématu. Teď mě ještě napadlo Chronitonové torpédo, které používali Krenimové. Tím, že se nacházelo mimo náš čas, tak bylo schopno proniknout jakýmikoliv štíty viz. VOY: Yer of Hell a Before and After. Tahle zbraň mě opravdu nadchla a udivuje mě, že jsem si na ni nevzpomněl dříve.

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard: Geser má pravdu, koukni na třetí film, většina lidí si myslí že jednička je lepší (asi je), ale trojka taky stojí za to. Ale bombu mají pojmenovanou jako Q-bomb.

Jinak z SG mám nejradši railgunny. Proti cílům větším než stíhačka jsou sice celkem nanic, ale není krásnější pohled než když do záběru vletí 304ka pálící ze všech hlavní... :love: Taky by se to dalo aplikovat na galacticu a její zbraně, ať už hlavní děla nebo point defense.

Co do účinnosti mi jednoznačně nejlepší připadá bomba nova z andromedy, jak už psal Air Force. Neni nad to odstřelit jedinou střelou celý solární systém. (navíc když jich mateřské lodě nesou v průměru kolem 40) :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Třída Glorious Heritage byla tuším jenom těžkej křižník (teda podle Wolfea). Ale tak Novy byly... definitivní zbraní. Moc se mi líbilo, jak z tý představy měli všichni nahnáno.
Jinak mi ta představa bodový obrany v BSG přišla značně nedomyšlená. Ve světě, kdy se bojuje pár kilometrů od sebe a pletou se tam do toho vlastní stíhačky s nevýkonnou elektronikou...
Jasně, asi se zanedlouho od Revana nebo Twomblyho dozvím, jakej jsem ignorant, ale tak nedalo mi to :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Yop, těžký křižník, ale nad nim byla už snad jen třída DSX. Ale pravda, nepřesně jsem se vyjádřil. :D Zábavný na novách je že nikdy nebyly použity v boji, poprvé až 300 let po pádu společenství. Pouhá přítomnost lodi s novama na palubě totiž dokázala zabránit válce a přivést znepřátelené strany k jednacímu stolu. (neplatí na nietzscheány) To je na nich nejhezčí.
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě mě napadlo trikobaltové torpédo, ideální k ničení nehybných cílů velkých rozměrů (např. vesmírných stanic). Takové použil USS Voyager k zničení Ochráncovi stanice.

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrou zbraní byl taky BS Pegasus v BSG 3x04, kdy narazil do cylonský basestar. Dobrá zbraň teda když opouštíte loď :D .
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

david.p41 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Taky byla dobra ta střela Horizont co jsme použily ny Asuary.
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jenom blybý bylo že neaktivovaly štít nebo nás neviděli přilétat nebo nevystřelili drony nebo neudělali tisíc dalších věcí.

Další OT zase smažu...
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asgardské beamy a drony.
A pak ještě laser hvězdy smrti ze SW
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jjdrony sou fajne věcička a asgardský plazmovky...nej....SG rulez the world :rflmao:

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se na dronech líbí ten design. tvar olihně je dobrej nápad a navíc sou silný jak prase. Viz třeba 4x05 Travellers pár dronů provrtá dvakrát Hiveku.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

byl to jenom křižník, ale souhlas, že jsou dost silný - ale jsou to projektilový zbraně! =>složitá výroba(jinak by jsme je vyráběli ve velkým), velký energetické nároky(chce to ZPM), neskladnost.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

PředchozíDalší

Zpět na Obecné