Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Strategie Replikátorů v SGA aneb ASUŘANI a vše okolo nich

Strategie Replikátorů v SGA aneb ASUŘANI a vše okolo nich

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 20.10.2007 11:59:42
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Sila Wraithov je v tom ze vedia vselico nahackovat :D
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 20.10.2007 12:21:33
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

S tou zeleni to bude tak, ze Asurane to berou jako prirozenou vec. Okopirovali Antiky i v estetice :lol:
Ale maji hlavni slabinu - jsou porad hlavne stroje - dokazou skvele napodobovat, vylepsovat, krast techy a vubec vsechno - ale sami nikdy na nic neprijdou sveho.

Dokud Rodney jim nehrabal do kodu, taky je nenapadlo to zkusit sami.

A ve First Strike malem Asurani poslali taky virus. Rekl bych, ze ti se dokazou nahackovat sami sebe. Navic ze vsech ras se uci od chyb. Ted uz by Rodney obycejneho Asurana nedokazal jen tak preprogramovat. U Weirove to dokazal, protoze ty byly z Progeny, a byly neaktivni.

Pokud Wraithove nechyti Oberotha, podle me nemaji sanci je takhle zlikvidovat. :?
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 20.10.2007 12:54:53
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Wraithi jsou proste chudacci chcete rict :lol: A proste se jen brani, a my jsme zli ze to nechapeme :D :)

Presne tak. Napríklad keby sa stádo superinteligentných kráv z bitúnku vzbúrilo proti ľuďom tak by si bol asi na strane ľudí. Sme vlastne ešte horší ako wraithi. Tí aspoň nezatvárajú ľudí do maštalí.
P.S.: sorry za OT.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.10.2007 13:05:35
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Útok na wraithy způsobí jediné: Wraithové se přestanou hádat mezi sebou o potravu a spojí se proti nebezpečnému nepříteli a až asuřany nějak eliminujou tak hurá na sváču :lol: protože po boji vyhládne :D
Nechtěl bych být tím koho po boji potkaj :(

Příspěvek 20.10.2007 13:27:40
Tulda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Věřím že přídou jak asurany porazit společnými silamy nebo je ti chytří nějak přeprogramujou a taky silně pochybuji že se jim podaří chytit Oberotha ten je až moc velkej tvrdák. Každopádně wraiti jednou vyhrajou a to budou už všichni spojený a bude jich o dost mín takže začnou super hody a atlantis bude mít zase práci. a krom toho asurani ví o atlantis a lidech a když se jim tam budou wraiti hrabat tak proč by nějak náhodou nemohli zjisti že je nezničili a takovej problém je najít na nový planete pro ne to nebude. a další věc pořád o asuranech mluvíte jako o strojích což není pravda mi lidi snme stvořeni taky z buněk a skusme porovnat nanit a bunku proč by nemohli bejt jako mi jen výkonější, chytřejší a méně zranitelní.

Příspěvek 20.10.2007 13:34:41
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Proto že sou to stroje a jediný kdo měl opravdovou osobnost podobnou člověku byl Niam.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 20.10.2007 13:51:04
Tulda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

opět chyba nejsou stroje, jsou nám až přžíliž podobní svím chování všude se najdou silnější a slabší jedinci bez vyjímek a replikátoři u nás byli stroje ti měli jen jeden cílm replikovat se ale tihle už jsou něco jiného, skuste si přečíst od čapka r.u.r. tam byli vytvořeni roboti jako stroje zpočátku a později se vyvinuli natolik že se z nich stali téměř lidé tohle je docela podobné dřív stroje na zabijení ale pak si uvědomili sebe sama a to už je život.

Příspěvek 20.10.2007 15:07:04
happy Airman
Airman

Odpovědět s citací

2 Tulda
Nějak nechápu porovnání Čapka a Stargate...

Příspěvek 20.10.2007 15:17:14
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teda v tom 3 dile 4 serie se wraithove celkem předvdli chytit asuřana a držet ho v silovim poli(nebo čem), co si pamatuju tak takhle to začalo s Asghardama (ti si taky vzali pár pavoučků ke studiu, ale utekli a teměř je spapkali). I když tihle Asurani jsou uplně něco jinyho než ty původních replici, protože ti byli pohaněný touhou množit se a získávat novější techy. Taky byli založený na Asghardský technice zatím co Asuřani jsou na Antický a snažej se je napodobovat (přijde mi že za těch 10 000 let neudělali žádnej pokrok).

Ale i přez to si myslim že konvenčníma metodama vyhrajou Asuřani(dokážou stavět rychlejc lodě který jsou mnohem lepší než hive), ale wraithové spíš vymislej jak jim ten protokol zas vypnout, nebo je kompletně deaktivovat.

Osobně víc fandim wraithům. Kdybi vyhráli Asuřané tak jedině že by se zmněnili na ty pavouky(jako v SG-1) ty jsem mněl nejradši.

Příspěvek 20.10.2007 15:31:53
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tod píše:
.

Osobně víc fandim wraithům. Kdybi vyhráli Asuřané tak jedině že by se zmněnili na ty pavouky(jako v SG-1) ty jsem mněl nejradši.

taky jsem mel nejradsi ty pavoucky

Příspěvek 20.10.2007 19:18:49
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Snad vyhrajou Asurani :wink: Konecne by bylo po Wraithech, a slus :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 23.10.2007 14:53:30
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pavoučci byli super. Wraithové musej chvilku zůstat jinak se nedočkáme 10 série :D

Příspěvek 23.10.2007 15:19:34
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ja bych bral kdyby to wraithy vypli az pozdejc , treba nekdy na konci 4. serie ale aby je asurani uplne nevyhubily

Příspěvek 23.10.2007 15:54:22
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No mohli by Asurani aspon hodne zdevastovat Wraithy, treba kdyby jich vyhubili rekneme 50-60% v Pegasu vcetne vsech lodi. :wink:

To by nevadilo...trochu by proridli a byly by pak vetsi sance.

Vzdycky si muzes vymyslet slozity scenar, jak se znovu vzpamatuji :lol: :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 23.10.2007 16:07:25
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To jo já neříkám aby se jim nic nestalo. Není důvod přoč by nemohli replici zredukovat jejich počty.

Jen aby to nebylo jako v SG1 kdy najednou pomocí té antické zbraně zničili repliky a goaldi byli vyhubeni předtim replikama a během dvou dílů se vyřešily dva velké problémy co trvaly osm řad. Takové rozuzlení mi připadá hloupé

PředchozíDalší

Zpět na Obecné