Já jsem na SG narazil asi před třemi lety - O velkých prázdninách jsem neměl co dělat, tak jsem se na to díval. Jakmile prázdniny skončili, tak jsem to přestal sledovat - Nevím proč? Pamatuji si, že to bohužel byla desátá série.
Rok nato přišli další prázdniny a já se opět díval (pravděpodobně SG-1 pátá-šestá série). Začal se mi líbit O'Neill atd. Jakmile prázdniny skončili, tak jsem si řekl, že si díly budu nahrávat (V čase vysílání jsem měl školu). Bohužel na Nově přepli na SGA. Chvíli mě to mátlo, protože jsem si tehdy velmi oblíbil O'Neilla. Dokonce jsem si říkal, že se na to vykašlu. Pak jsem ale viděl pár epizod a docela mě to chytlo. Po pár dílech se ze mě stal fanoušek:-)
Až někdy na konci páté série Atlantis mě napadlo zadat do Googelu "Stargate online", kde jsem našel všechny epizody.
O těchto prázdninách jsem shlédl celé SGU na netu. Potom jsem trochu brouzdal na internetu a narazil na tenhle skvělý web. (Nikdy mě nenapadlo, že by něco takového v Česku mohlo existovat). Následně jsem také začal psát svou povídku