Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné SGA zrušena

SGA zrušena

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 21.8.2008 12:53:08
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Tahle zpráva mě zamrzela, i když jsem si říkala, že ukončení pátou (kulatou) řadou by bylo fajn. Ale když tomu člověk čelí "tváří v montor" tak to cítí jinak :(
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 21.8.2008 13:17:18
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

2 Balial: Dobre, dej se pohnul, ale po par epizodach, myslim, ze to co vymackli z repliku je strasne malo (na kvantitu) mohlo o tom bejt mnohem vic epizod, proste vytvorej k Wraithum jeste jednu rasu a stejne ji poradne nezuzitkujou a po chvili zabijou, to mi prijde fakt utazeny za vlasy. Radsi, aby bylo vic o Wraithech... ale to jsem dost :offtopic:

Snad to zakoncej nejak originalne, s tou superzbrani by to bylo fakt ujety, zvlast pri myslence, ze si s tim antici nedokazali poradit.
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 21.8.2008 13:27:31
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

hele ale nas sg fanousku je kupa co takhle udelat protest urcite uz neco je ale narazil sem jan na neco v aj a nwm co tam psat proste jak bylo aby nova vysilala sga tak aspon ty mena jak se tam psaly ja nemam moc skusenosti ale kdybi nekdo udelal takovou stranku tak se tam napisu a myslim ze i stovky dalsich
neudela to nekdo a jestli uz neco takoveho je v cz tak pls odakaz chci tam dat svoje meno a poslu to vsem kontaktum kterejm se sga libi a dam to i mame na podepsani :D tak sem dystak nakej odkaz dejte

Příspěvek 21.8.2008 13:27:50
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

No tak to jsem asi nějak intuitivně tušila a proto jsem se upoutala na Doktora Who a odpoutala od SGA :roll: . Zatím jsem z pětky viděla jen jeden díl.... No aspoň to nebolí. Když mi před časem zrušili Enterprise měla jsem docela slušnou depku.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 21.8.2008 13:40:43
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Konec bych chtěl aby přiletěli nějací nepřátelé a zničili Atlantis :D :twisted: :twisted: :twisted:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 21.8.2008 13:49:11
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Lidi už je oficiální novinka, tak v Diskuzi můžete pokračovat tam
viewtopic.php?f=9&t=6248
:wink:

Indeed. Lock. Quinix
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Předchozí

Zpět na Obecné