Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné další stargate seriál? (hraný)

další stargate seriál? (hraný)

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 09.2.2008 18:34:06
Sto3mík Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak mohlo by to bejt zajimavy to je pravda ale antikama bych se už tolik nezabejval, to už radši Furlingy :lol:

Příspěvek 09.2.2008 18:38:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já jsem nedávno shlídnul nějakej SG bonus (opravdu nevím jakej, koukal jsem na všechny v kuse) a tam tvůrci SG naznačili že by to o anticích být vůbec nemělo.
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 18:40:08
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dyť podle toho uniklýho materiálu z GW by to mělo bejt o Anticích. No resp. o tý jejich lodi

Příspěvek 09.2.2008 18:46:28
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
chtelo by to aby se to odehravalo na nejake lodi a poradne nadupane a nepritel by byl novy a taky dost silny

Ne, to už radši ne. Jestli chceš něco s lodí, tak si pusť Star Trek. Když to má bejt Stargate, tak ať je tam Stargate. A ne, že se na ní bude zapomínat.

Ohledně toho 9. symbolu, tak stejně vše co si o něm myslíme, že víme jsou jenom spekulace, takže se na to opravdu těším.
Hlavně ať to není děj jenom o lodi.

Příspěvek 09.2.2008 18:48:35
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Prý by to mělo být opravdu něco úplně nového, žádná SGA nebo SG-1. V tom bonusu je řečeno, že na antiky se zaměřili v SGA a v SGU to nechtějí.
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 18:49:09
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jasne no bylo by to o lodi ale kdyby mel by i treti serial jen o nejake zakladne tak uz to lidi nebude tak zajimat

Příspěvek 09.2.2008 18:50:58
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v SGA se zaměřili na Antiky? To by mě zajímalo jak.

Příspěvek 09.2.2008 19:04:40
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

cvigy píše:
jasne no bylo by to o lodi ale kdyby mel by i treti serial jen o nejake zakladne tak uz to lidi nebude tak zajimat

Neříkám, že by to mělo být pořád jen o základnách atd. ale zase o lodi, no nevim.

Spíš by se měli líbilo, ale samozřejmě je to jenom můj názor a nikomu ho nevnucuju :) , kdyby se jim prostě podařilo zadat 9. symbol a skupina lidí by vyrazila na planetu, na kterou by tu adresu zadali. Tam by zjistili, že je ta planeta prázdná či tak a stali by se z nich "bezdomovci". Snažili by se dostat na jinou planetu atd. atd. a hledali by cestu zpět, až by třeba narazili na nějakou vyspělou planetu, např. s Furlingama a tam by jim dovolili zůstat a pátrat dál apod.
Možná je to podobnej námět jako Lost nebo tak, ale rozhodně by to nemuselo bejt špatný. :)

Příspěvek 14.2.2008 09:04:47
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už aby to vyšlo. Těším se na to, ale doufám, aby to nějak nepodělali. Jak je známe.... no snad jim to vyjde, protože kdyby tím zkazili celé SG :cry:
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 14.2.2008 09:44:51
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Na tenhle seriál jsem dost zvědavý a určitě si ho nenechám ujít. :) Námět vypadá zajímavě. Tím odpoutáním se chtějí nalákat nové diváky a zvětšit sledovanost, a proto to možná začnou dělat jinak než jsme zvyklí :?, co už, necháme se překvapit. Vše ovšem záleží na rozpočtu, který by měl být alespoň pro pilot velký a taky na promu. Nakonec to třeba koupí nějaká celostátní tv jako Dextera, ale tam jde o jiný formát... :wink:

Příspěvek 14.2.2008 10:27:36
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, já doufám, že to o Anticích nebude, protože to je naprosto nezajímavá nafoukaná rasa, která se touží povznášet, aniž by si to zasloužila. Rozhodně budu ráda, pokud seriál o nich nebude. Mě by se líbilo, kdyby to bylo zcela nové a odehrávalo by se to třeba na Zemi, ale o pár stovek let později, kdy už se běžně cestuje branou, všichni o tom ví atd. atd. Nějaký zcela nový nepřítel by se díky tomu mohl objevit, noví lidé, jiné myšlení (protože Stargate program už není tajemstvímn, ale zcela běžnou věcí), lidi cestují na jiné planety na dovolenou, bydlí tam, no prostě tak něco:-). No, ale nějaká konkrétní zápletka mě nenapadá. mě osobně se pořád líbí původní myšlenka SG, a to objevování nových planet, co se mě týče, klidně bych v tom pokračovala a pokud tam přihodí někoho a la Sheppard, tak budu naprosto spokojená:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 14.2.2008 10:38:34
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dyť to o Anticích nebude. Přečtěte si to pozorně znova. S Antikama to bude mít společný akorát brány a tu loď. Měli bysme se dostat na místa, která Antikové nenavštívili, protože to nestihli (povznesli se). Tak nevim co plašíte :)

Příspěvek 12.3.2008 18:40:54
Orrie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Cauko. Neviem preco, akurat som minule premyslal, a mam taky pocit, ze SG-U sa bude tocit okolo Furlingov... :)

Příspěvek 13.3.2008 15:22:51
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

podle mě, jestli teda budou navštěvovat místa kam měli antici namířeno, tak si udělaj asi hodně nepřátel!! :lol:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 13.3.2008 15:34:55
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
podle mě, jestli teda budou navštěvovat místa kam měli antici namířeno, tak si udělaj asi hodně nepřátel!! :lol:

a to jako proč?

Příspěvek 13.3.2008 15:56:21
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Heh nevím jestli to sem už někdo psal, ale trošku mi to připomíná star trek voyager. Tam kam se dosud Antik nevydal. :lol: :lol:

Příspěvek 13.3.2008 15:58:07
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2g.o.d:Podle mě proto, aby v tom seriálu mohli udělal vesmírné bitvy :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 13.3.2008 18:42:45
Airman First Class

Odpovědět s citací

nikde je nikdo nebude znát, třeba si nějací budou myslet, že jsou nějací dobyvatelé(to myslím lidi ze Země), a pokusí se je zabít!! :wink: :wink:

Příspěvek 13.3.2008 19:22:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já hlavně doufám, že uvidíme nějaký hodně vyspělý rasy neovlivněný Antikama :wink: musim říct že na SGU se hodně těšim

Příspěvek 13.3.2008 20:05:10
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj, to ja taky a to dost! nevite nahodou kdy ma premieru??? :roll: :roll: :roll:

Příspěvek 13.3.2008 20:06:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Stejně to zase budou lidi s trochu jinýma hadrama. SG není typ seriálu, kde by si mohli dovolit mít tucty nalíčených non-human komparzistů, jako byl třeba Farscape (a tam měli nakonec lidi často taky).
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Obecné