Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné NBC Universal s kanály Sci-Fi, 13th Street a Universal Chann

NBC Universal s kanály Sci-Fi, 13th Street a Universal Chann

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

tak co lidi těšíte se

Anketa končí za 05.6.2007 07:00:16

ano
3
60%
ne
1
20%
nevim
1
20%

Celkem hlasů : 5

Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

NBC Universal s kanály Sci-Fi, 13th Street a Universal Channel míří do Česka
O český televizní trh se zajímají další mezinárodní vysílací skupiny. Koncern NBC Universal, přední mediální a zábavní skupina, chce v Česku a dalších zemích spustit své tématické kanály.

NBC Universal spustí 20 dalších lokálních televizních kanálů ve 23 nových zemích Evropy, Asie a Latinské Ameriky. Potvrdil to Peter Smith, prezident NBC Universal International. Stávající kanály NBC Universal - Sci-Fi Channel, 13th Street a Universal Channel - se poprvé objeví na nových nových teritoriích Asie, východní Evropy, Ruska a Indie.

V současné době NBC Universal provozuje 12 lokálních verzí svých zábavních kanálů, které šíří ve 35 zemích. Po expanzi na nové trh se počet lokálních verzí kanálů zvýší na 32. Kanály se budou vysílat celkem v 58 zemích. Jako první v pořadí expanze je Latinská Amerika, kde se objeví program Sci-Fi Channel a Nizozemí s kanály Sci-Fi Channel a 13th Street.

Expanzi NBC Universal na nové trhy nedávno přislíbil Jeff Zucker, prezident a generální ředitel NBC Universal. Pro koncern je to možnost mezinárodního růstu a jednou z hlavních priorit vedle vytvoření obsahu a digitální expanze.

Jeff Zucker k tomu říká: "Slibovali jsme, že mezinárodní růst bude jedním z našich klíčových oblastí a první krok potvrzuje naše rozhodnutí - obchod po celém světě roste." Za expanzi programů budou zodpovídat Zucker a Smith.

Peter Smith to komentuje: "Připravili jsme ambiciózní plán pro společnost, který počítá s rozšířením mezinárodní distribuce našich televizních kanálů a další obchody urychlí globální dostupnost NBC Universal."

NBC Universal vstoupí na nové trhy v Evropě, Asii a Latinské Americe během roku 2007 a 2008. Klíčovými trhy jsou pro koncern Portugalsko, Česká republika, Maďarsko, Polsko, Turecko, Rusko a Indie.

Peter Smith k tomu dodal: "Mezinárodní trh s placenou televizí nabízí silný potenciál pro značky placených kanálů. Máme zkušenosti a prostředky zahájit programy na prioritních trzích včetně rozšířené distribuce a více lokální produkce v zemích, kde operujeme. Směřujeme na trhy s rostoucím zájmem o digitální placenou televizi, nové platformy a nové technologie."

Česká republika se dočká některého či některých z programů NBC Universal. Sci-Fi Channel je program věnovaný seriálům a filmům s tématikou science-fiction, 13th Street je kanál věnovaný krimi, thrillerům a horrorům. Universal Channel je stanice zaměřená na klasické filmy z knihoven Universal Pictures. Ať už se objeví na našem trhu jakýkoliv kanál NBC Universal, bude to znamenat, že bude konkurovat některým programům - například AXN Sci-Fi, AXN Crime (oba jsou v plánu pro ČR+SR), dále MGM Channel či TCM.

Martin Vyleťal
parabola.cz
6.4.2007

ja doufám že to bude na celeplosnich kanálech
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 06.4.2007 08:05:34
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to bude určitě kabelovka ,protože sci-fi chanel je na kabelovkách.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 06.4.2007 09:39:30
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To jo . Ale u nás není konkurence proč by se štvaly na kabelových když na celoplošní kanálech je prázdno ? Nova a Prima to je jediná konkurence na našem trhů . Tak doufám že to povedou odborníci kteří si umy spočítat 1+1=2 a ne 1
Naposledy upravil Anin dne 06.4.2007 20:45:20, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 06.4.2007 13:14:34
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, s tím 1+1 opatrně, protože ve zbytkových třídách ti může vyjít pěkně zajímavé číslo... :D

Jinak to bude podle mě na 99% kabelovka.

Příspěvek 06.4.2007 16:11:37
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jak jsem pochopil z oficiální tiskové správy od NBC Universal chce na nový trzích zaujmout pevné místo to kabelovce zrovna není . odhadnul bych to na půl na půl ty vice atraktivní by mohly být na podzemní digitálním vysílání
Naposledy upravil Anin dne 06.4.2007 20:51:25, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Příspěvek 06.4.2007 16:33:06
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no to jim fakt věřím, že by zadara vysílali celoplošně v češtině.
Spíše na tu kabelovku bych to viděl...
A na svý O2 TV bych to rád taky viděl :wink:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 06.4.2007 16:37:47
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já bych to viděl na kabel, nebo placenou DVB-T (digitální pozemní vysílání). Jen aby ty ceny byly v přijatelných mezích. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.4.2007 19:27:10
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je důvodem k zamyšlení o jakém kanálu se bavíme zda o celoplošné NBC nebo o nějaké tematickou blbosti tím mám namýšlí (13th Street) nebo o plnohodnotném vysílání sci-fi channel které by kopírovalo vysílání svého Amerického bratřická z mírním časovým ode stupem nebo dalšího bezduchého osla z obrovský archívu filmových blbosti (Universalu Channel) :)
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali

Zpět na Obecné