Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Vše o rase jménem ORI

Vše o rase jménem ORI

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

Myslíte si, že by Anubisova loď s Raovými oky mohla konkurovat lodím Ori?

S přehledem. Rovnocenný soupeř, rovnocenná technologie od povznesených bytostí.
29
12%
Alespoň jednu loď Ori by zničila.
59
24%
Zmohla by se na jeden výstřel, který by oslabil štíty Ori lodí, ale poté by byla zničena.
37
15%
Žádná velká pomoc, dopadla by stejně jako ostatní lodi- bez efektu střelby,zničena.
21
8%
Nečekali by na aktivaci Supergate Orii, a s touto lodí by Supergate zničili ještě před její aktivací z druhé strany.
19
8%
Větší šanci by měla loď Replikátorů,jejich střely s články by pronikly štíty lodí Ori a začali by pěkně papat :-)
85
34%

Celkem hlasů : 250

Příspěvek 18.3.2006 22:57:22
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jak jim jako zavolej to si děláš srandu ne??? :lol:

Příspěvek 18.3.2006 23:00:02
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

když hodně veris tak se to stane a 2 proste museli jim to dat pokud by byli vice rozvinuti tak nevim mozne ze by jes prestaly uctivat ale to jim nedovoli proste mi to propada jako Irak

Příspěvek 18.3.2006 23:01:27
Shorty

Odpovědět s citací

gmakov píše:
jak jim jako zavolej to si děláš srandu ne??? :lol:
Jaky je problem poslat zpravu skrz branu???? Tohle dela SG-1 kazdej dil.

Příspěvek 18.3.2006 23:11:05
Aegir Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Každý Prior fasuje dvě věci - hůl a červený telefon, kterým se dovolá šéfovi... :lol:
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 18.3.2006 23:14:47
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

To gmakov: Tvé dva příspěvky smazány, už ti to říkám potřetí, neposílej dva příspěvky za sebou, ale piš to do jednoho.
Za blbost se platí.

Příspěvek 18.3.2006 23:21:00

Odpovědět s citací

To Sirius:Hlavně, že tady nikdo nepíše dva za sebou. Hele ale tohle je fakt cenzura tohle přeháníš. Ale já v tom chci mít pořádek chápeš!!!

To major generál I.heger: No doufám, že to je mobil jinak bude muset hledat na každý planetě telefonní zásavku.

To Shorty: Ale to by musely vytočit bránu do jejich galaxie. To by je stálo čas. A my bychom mohli zdrhnout.

Příspěvek 18.3.2006 23:22:28
Shorty

Odpovědět s citací

gmakov píše:
To Shorty: Ale to by musely vytočit bránu do jejich galaxie. To by je stálo čas. A my bychom mohli zdrhnout.
Nemuseli. Ty asi moc pozorne SG nesledujes, co? Vysilani muze prochazet obema smery.

Příspěvek 18.3.2006 23:25:35

Odpovědět s citací

Shorty píše:
gmakov píše:
Nemuseli. Ty asi moc pozorne SG nesledujes, co? Vysilani muze prochazet obema smery.

Jéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sleduju od 1. řady
Ale dneska jsem na fóru už asi pět hodin jsem trochu mimo
Sorry Sorry Sorry
Máš pravdu

Příspěvek 18.3.2006 23:26:21
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

nějak se nám to odchýlilo od tématu, takže zase najedeme do starejch kolejí...myslíte, že by převor Anubise mohl nějak zničit???Resp. Anubis zničit převora???
Jsem lama, kdo je víc :D

Příspěvek 18.3.2006 23:28:03
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Anubis by proti němu nemohl použít svojí moc, možná nějakou technologii, jinak by ho Antikové skleply a Věrozvěst nemá zas takovou moc, aby dostal povzneseného, takže by na sebe mohli jen tupě zírat.
Za blbost se platí.

Příspěvek 18.3.2006 23:28:26

Odpovědět s citací

Damacon píše:
nějak se nám to odchýlilo od tématu, takže zase najedeme do starejch kolejí...myslíte, že by převor Anubise mohl nějak zničit???Resp. Anubis zničit převora???
¨

Myslíš jako v souboji jeden na jednoho na férovku??? Nebo loděma??? nebo vojáci????

To Sirius: Proč si myslíš, že by ho Antikové sklapli. Sklapli ho snad někdy?? A teď proti jeho největším nepřítelům by ho sklapli??? Divný ne??
Naposledy upravil gmakov dne 18.3.2006 23:32:54, celkově upraveno 1

Příspěvek 18.3.2006 23:32:06

Odpovědět s citací

Ne,ne myslim pouze dvě postavy, vemte si že Převor přišel na jeho planetu branou a třeba jaffové by ho dovedli do Anubisova paláce a on by Anubisovy začal kázat o Počátku. Ten by se mu určitě vysmál, protože on má s galaxiií jiné plány a nehodlá se dělit s Orii a nějaký jeho nákazy by se asi těžko zalekl... A Převor by podle mě asi taky honem nevěděl co s nim...podle mě by s nim ani neml pohybovat jako s lidma, prostě nic.... jenom slova by padaly...totť muj názor. Ani svou holí by mu nic neudělal, protože vlastně neni Anubis hmotnej...kromě toho pláště...

Příspěvek 18.3.2006 23:34:05

Odpovědět s citací

Damacon píše:
Ne,ne myslim pouze dvě postavy, vemte si že Převor přišel na jeho planetu branou a třeba jaffové by ho dovedli do Anubisova paláce a on by Anubisovy začal kázat o POčátku. Ten by se mu určitě vysmál, protože on má s galaxiií jiné plány a nehodlá se dělit s Orii a nějaký jeho nákazy by se asi těžko zalekl... A Převor by podle mě asi taky honel nevěděl co s nim...podle mě by s nim ani neml pohybovat jako s lidma, prostě nic.... jenom slova by padaly...totť muj názor. Ani svou holí by mu nic neudělal, protože vlastně neni Anubis hmotnej...kromě toho pláště...

Možná by mu odfouknul plášť :lol: :lol: No já myslím, že by Antici Anubise nesklapli a on by Převora zabil.

Příspěvek 18.3.2006 23:36:25

Odpovědět s citací

zase si vemte jak se ladně pohyboval na hraně, aby na něho Antici nemohli....takže podlě mě by to nebyl jeho styl se na něj vrhnout a všechno najednou porušit, protože s tim by asi nejspíš skončil... Ale nesmíme zapomínat, že měl syna...a ten už se nemusí Antikum zodpovídat a krásně umí používat schopnosti jako Převor, takže co teď?

Příspěvek 18.3.2006 23:38:12

Odpovědět s citací

Damacon píše:
zase si vemte jak se ladně pohyboval na hraně, aby na něho Antici nemohli....takže podlě mě by to nebyl jeho styl se na něj vrhnout a všechno najednou porušit, protože s tim by asi nejspíš skončil... Ale nesmíme zapomínat, že měl syna...a ten už se nemusí Antikum zodpovídat a krásně umí používat schopnosti jako Převor, takže co teď?

Ladně pohyboval na hraně když zničil Abyddos??? Proti synovi by neměl nikdo absolutně nikdo šanci.

Příspěvek 18.3.2006 23:43:03

Odpovědět s citací

Zbraní, on ho zničil zbraní, Antickou,ale zbraní, mohl jí použít kdokoli měl na to schopnosti, pozor na to. To není to samé... Kdyby ho zničil ve stylu alias Převor a využil svejch schopností... pak by ho sundali, protože by porušil zákon o nezasahování povznesených bytostí,ale zničit něco zbraní...Its not same.

Jinak proč proti synovi by nikdo neměl šanci? Stačilo že na něj střelil Daniel z jinýho směru a syn byl tentam....i když zase nebyl uplně rozvinutej, pravda...Ale Převorové mají prostě všechnu sílu Ori(v jistých mezích samozřejmě),ale Anubisův syn jen podle mě využívá víc svůj mozek a uměl super věci, ale do moci povznesených to mělo daleko...
Naposledy upravil Damacon dne 23.3.2006 10:15:53, celkově upraveno 1

Příspěvek 18.3.2006 23:45:34

Odpovědět s citací

S tím synem s tebou nesouhlasím, protože opravdu nebyl rozvinutý. A až by se rozvinul tak by byl lepší než převor. Teď ještě nebyl tak dobrej. A s tím Anubisem no jo pravda. už jsem dneska zmatenej totálně. Ale asi máte pravdu koukali by na sebe asi jenom.

Příspěvek 18.3.2006 23:49:36

Odpovědět s citací

Sirius píše:
Anubis by proti němu nemohl použít svojí moc, možná nějakou technologii, jinak by ho Antikové skleply a Věrozvěst nemá zas takovou moc, aby dostal povzneseného, takže by na sebe mohli jen tupě zírat.

schválně kdo by vyhrál, a dřív uhnul pohledem...Anubis neměl oči...vyhrál,nemohl uhnout :lol:

Příspěvek 18.3.2006 23:52:05
Origin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No do povznesení mu zbívali asi 3 kroky. No jak byl v tom genetickém manipulátoru tak měl hotovo asi 5 z 8. Ale kdyby se povznesl to by bylo::
Universe is inFinity::

Příspěvek 18.3.2006 23:53:46
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Anubis by taky moh priora pomocí Asgardskýho trnsportéru teleportovat někam do volnýho vesmíru, to by priora asi moc nepotěšilo.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 18.3.2006 23:54:41

Odpovědět s citací

takže myslíte že by zacvičil s Převorama? Schopnostmi možná,ale to by už zasáhli podle mě antici, kůli porušení o nevměšování. Jakmile by byl povznesený, tak by nám vlastně nesměl nic udělat, protože by ho antici sundali, stejně jako Ori tu nemužou začít měnit světy z jiných sfér, proto ty lodě,vojáci,Převoři. Tady jsou Antikové.:-) A mají svoje rulez

Příspěvek 18.3.2006 23:55:36

Odpovědět s citací

Takže to shrneme: Můj názor
1. Replikátoři nemají šanci
2. Anubis by je poškodil, ale než by stačil vystřelit znovu byl by zničen. Možná by stihl zničit Supergate než by ji aktivovali.
3. V osobním souboji Lidi a Jaffové proti Převorům a vojákům Orii by Orii prohráli díky výcviku Lidí a Jaffů. Teda pokud by neposílali stále další další lodě plné vojáků
4. Řekněme že tyčovka a zbraň Orii je hodně podobná
5. Anubis vs. Převor rovná se koukání tupě do očí
6. Jediná šance Furlingové a Merlinova zbraň

Doufám, že jsem na nic nezapoměl

Příspěvek 19.3.2006 00:01:33

Odpovědět s citací

gmakov píše:
Takže to shrneme: Můj názor

3. V osobním souboji Lidi a Jaffové proti Převorům a vojákům Orii by Orii prohráli díky výcviku Lidí a Jaffů. Teda pokud by neposílali stále další další lodě plné vojáků

Počkej, tohle neni tak jistý. Co se bojových schopností týče, jasně Kullové,Jaffové,Sodani,Lidi,Replikátoři mají navrch,ale jsou tam ty Převoři. A když vezmeme v potaz že by tem byli teda 4, ze 4 lodí, tak je jasný, že ani nejlepší naši bojovníci by neměli šanci, protoi jim čtyřem...prostě by je odhodili,Kull nebo člověk. Ale jde spíš o to, jestli by ty 4 byli schopni tak výborně mít věci pod kontrolou a naši tísícou armádu Jaffů a pod od sebe odhánět ze všech stran v jednom okamžiku v bitevní řvavě. Je jasný, že ty jejich rolníci s tyčovkyma by byli pro Kully a replikátory s jejich rychlostí zabíjení cvičný cíle, ALE ty Převoři... nevim, nedokážu si představit, jak by zvládali dav...to je vše

Příspěvek 19.3.2006 00:04:04
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, v pravdě...oni ti Jaffové jsou mizerní bojovníci. Jejich sebevražedné taktiky...:-/.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.3.2006 00:04:32
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nebo začít tak jako v první sérii, pěkně si počkat až zmetci přistanou a pak je nakopat, skrz bránu sme dost často posílali (bezpilotní) letadlo s raketama a laserovym značkovačem a jednou dokonce nadzvukový střely Mavarick. Ori nemá šanci, dyžtak se raketa naloží Sarinem a bude pokoj...

Taky se eště pamatuju že F-302 byla v jednom díle schopná pomocí hyperdrive "skočit" mezi loď a její štít položit tam atomovku a "skočit" pryč. Až na ten štít ty Ori lodě vypadaj dost chatrně nemluvě o materiálu jakej asi mohli vyrobit ty středověký křupani.
Naposledy upravil Air Force dne 19.3.2006 00:15:14, celkově upraveno 1
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Rasy