Nemají spolu skoro nic společného, ale jsou to mé dvě nejoblíbenější vedlejší postavy Já mám rači Lorna, je tam častějc a chodí na mise, hned za ním se dotahuje Marks, když řídí loď, to miluju, jak tam řídí loď, kdybych si měl vybrat, jestli velitel lodi, nebo místo Markse, tak by vyhrál Marks.
Pro Lorna jsem měla vždycky slabost, jen mě vždy štvalo jak ho neustále omračovali. Marks se mi taky líbí, ale Evan vede.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Těžká volba , ale major Evan Lorne je podle mě lepší a hlavně je tam častějc.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já moc dlouho nevybírala... Markse jsem moc nemusela... i když jeho postavení bych brala mám ráda přehled nad ostatníma ... ale prostě víc mi sedí Lorne.... je mi dost sympatický a tak a i jeho pozice je (jakžtakž) velící
I´m proud to be member of Sheppofilclub Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.
MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“ „Já nejsem člověk, jasný!“
Jednoznačně Lorne, ale tuhle volbu ode mě asi všichni čekají Jen jsem si prostě nemohla pomoct a do topicu o Lornovi jsem musela přispět Ne, že bych chtěla nějak shazovat Markse, jen prostě Lorne je pro mě jasná volba ve srovnání s kýmkoli Mimochodem Ev byl ve dvou dílech SG-1. V sedmé a desáté sérii. A píše se Lorne (v té anketě je to blbě).
Jakože Marks je ok, ale Lorne vede na plné čáře Jinou reakci si ani nemůžu dovolil sem dát Jen by ho nemuseli tak často omračovat. Ještě se seberu a společně s dalšími pojedeme omráčit scénáristy! Muhahahaha (Za jednoho omráčeného Lorna, jedenkrát omráčený celý štáb!)
Tak jo, za Markse , on řídí loď a proto ho mam rači (měnim názor ), to že nebyl v akci neni pravda, v Arše pravdy náhodou byl, tam střílel po Replikátorech a snažil se s Carterovou najit ten sebedestrukční program.
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarks!!! A to jsem tu Archu, o které tu mluvíte, ještě neviděla, stále s emám na co těšit! Jako... Lorne je fajn, ale prostě kam se hrabe
*** Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?" O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..." ***
tak já vám tu válku zatrhnu oba jsou fajn, Marks má mé sympatie, protože řídí loď a Lorne má mé neutuchající sympatie už pro to, jakou lamu z něj scénáristi dělají..... takže na Lorna
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.