Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Live Chat s Joe Flaniganem na AXN

Live Chat s Joe Flaniganem na AXN

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dobry den, dovoluji si vas informovat, ze na strankach kanalu www.axn.cz probehne 20. kvetna v 19:00 LIVE CHAT s jednim z hlavnich predstavitelu HVEZDNE BRANY ATLANTIDA, Joe Flaniganem. Chatovaci mistnost bude vsem fanouskum pristupna jiz od 13. kvetna ...

tak tento e-mail mi pred chvilickou prisel, byl zrejme preposlam i klenotce atd.. takze predpokladam, ze se brzy na hlavnich strankach objevi dalsi info z oficialni tiskove zpravy ;-) kazdopadne pro vsechny pripady vkladam alespon sem, po pripadnem zverejneni na hlavni strane prosim diskuzi prepsat a umistit do news comments ...

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no myslim ze tam bude tolik lidi ze mi nestihne odpovedet ani na jedu otazku a navic to budou otazky asi ktery budou se ptat jini :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Přesně, navíc ani nevím na co bych se ho ptal :). Vsadím se že alespoň čtvrtina dotazů bude na téma:
"Jak se máš?"

EDIT: vlastně, když se nad tím zamislím, tak na tohle téma budou všechny dotazy :).

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Predpokládám, ze kdyz budu chtít polozit otázku, bylo by nejlepsí ji napsat rovnou v AJ, zejo? :D
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Zpět na Postavy