mikuliska: Jedna rada by bola... včera keď som sem pridávala obrázky zo Sanctuary, tak mi vybrokenovalo všetky do jednej.... potom som ich sem pridala z inej stránky a išlo to... tak tie svoje možno skús vyhľadať na nejakej inej stránke, ak vieš kde
proche: Opakovanie vôbec nie je zakázané

Platí to úplne naopak, hlavne ako sa tu už nejaké hlasy predo mnou ozvali, keď je to pekné

A v tomto prípade vždy
Blackburn: Prvýkrát to napadlo aj mňa... ešte aj taký satirický výraz mal John, že "aha, kríž v Pegase", no ale každopádne to je zhoda náhod...
Destiny: maximálne spokojný úsmev.... taký zasnívaný.... ale mne sa dnes večer nesnívalo... ako vždy blbosti... už cez rok sa mi nič než blbosti nesnívajú. A aj keď sa mi už snívajú s
niekým tak aj tak sú to blbosti

Akože nebudem tu teraz rozprávať jeden zvlášť crazy, ale moje sny majú také zvyklosti prechádzať z jednej scény do druhej úplne bez náväznosti. Napríklad jeden. Boli sme s triedou na plavárni, otvorila som dvere a zrazu lúka... a oproti mne beží... no to je už jedno

A takto sa so mnou hrá moje podvedomie.... mne by stačil jeden krásny sen, jeden jediný, ale toho sa nedočkám...

Ako vidím som sa rozpísala

Jeden s Elizabeth.... to preto, lebo dnes prikladám aj odkaz na jedno krásne video....
najprv ide troška zmätený úvod... a potom to krásne...
http://www.youtube.com/watch?v=JBXM88D3DD8&feature=channel_page