John píše:
Darth_RevanCZ
Promiň, ale já to z filmů rozhodně nemám, částečně máš pravdu, poslední věc k tomuto jetýmu tématu, když těch lidí bude víc, tak jich tím víc postřílej, když si jich všimnou
konec, budou bez šance. 
Promiň, ale já to z filmů rozhodně nemám, částečně máš pravdu, poslední věc k tomuto jetýmu tématu, když těch lidí bude víc, tak jich tím víc postřílej, když si jich všimnou
tak to je ta nejblbější věc, kterou jsem dneska slyšel. Nezlob se na mě, ale ty píšeš naprostý nesmysly. Použít tvojí "logiku", tak je nejspíš zbytečný posílat do Afganistánu tisíce vojáků, když by nejspíš stačilo pár stovek. A aspoň by jich tolik neumíralo.
tebe jedině omouvá tvůj věk. Z těhle nesmyslů jednou vyrosteš

) zatímco Vipery jsou pravidelná jednotka (navíc Starbuck i Apollo byli jenom asi pětina rozsáhlého BSG castu plného vysokých důstojníků, presidentů a vědců), ergo SG-1 vystupuje v situacích, kdy je na misích sama a odříznutá (ono zase i to Revanovo, že komanda komunikují s dalšími lidmi jaksi pro mise skrze bránu nemusí tak nutně platit) a proto se příběhy točí kolem ní a jsou centrované na její postavy - to znamená, že není možné dělat deset let seriál o tom, že na misi jde 8 vojáků z čehož 4 jsou komparz, jak navrhujete. A udělat děj kolem osmi členů jedné jednotky je zase taky IMO plýtvání, když hlavní postavy by měly být i mimo SG-1.