Davida Nykla budeme mít šanci vidět na Primě v seriálu "Psych" u nás přeložené jako "Agentura Jasno" v 8 díle 1 řady. Tento díl vychází na středu 25.6 a seriál běží okolo půl jedenácté
To je docela neobvyklí čas. Možná si čas najdu.
Mimochodem, nevím přesně, který to byldíl, ale v jednom dílu CSI:MIAMI hrál Joe Flanigan... samozřejmě jako největší kriminálník.
Nevím, jestli to tady už někde není...
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
To The Best: sorry, ale Shial má pravdu Robert se ukázal v sedmé serii v posledních dvou dílech 19,20.
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Ted jsem zapla tv a na nove ve filmu ziva panenka hraje predstavitel Narima.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
The Best jo taky jsem ho zahlidla
Sice opozdene, ale vcera byl v serialu zakon a poradek, ten co hral Lucia v SGA
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN
Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD
Dneska jsem se koukal na AXN,dávali tam 18 díl The District (Policejní Okrsek)
a hrál tam Jacob Carter,bohužel ten koho hrál trpěl velmi zlou nemocí takže asi brzy zemře dokonce prosil svou dceru aby ho potom zbavila života.
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.