Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Komu byste přáli Chloe, aneb Matt nebo Eli?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Držím palce:

Mattovi
11
18%
Eliovi
51
82%

Celkem hlasů : 62

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ano. Tu "Ginn" jsem mu celkem přál - konečně by jeho osobnost měla "pomocný protipól" a sám sebe by viděl víc jako muže a ne jako chlapce.

Kdyby to bylo SGA, nebo SG1, čekal bych, že se jim díky tomu JAK (s Amandou) umřely možná povede jednu, druhou, nebo obě třeba vrátit. V SGU ale nemá cenu doufat, pokud se do toho nevloží "bozi".

Chloe je teď taky mimo hru - nejenom že jí považuje za "kamarádku" (páč ona si s "kamarádstvím" začala a vybrala si Matta), ale ještě jí brutálně nevěří kvůli tomu, že je částečně zufonizovaná.

A zbytek lidí (ženskejch) na palubě je pravděpodobně mimo hru - snad až na tu poručici Jamesovou, co si o něm myslí že je šmírák (ale možná by se nechala časem zlomit - tedy jestli dřív neuklouzne po ufonské banánové slupce a neumře na to...)
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Odpovědět s citací

Já jsem ji Elimu přál, ale jako všechno pěkné hlavně vztahy posádky se rychle nějak rozbijou. Např. Matt a Chloe ta mění na ufonku. A Chloe bych dal radši Elimu, Matt měl už i poručíka Jamesovou a Eli je mi sympatičtější.
Zelenka se Sheppardem v Jumperu

ZELENKA:
"Do prdele, to je na hovno tohle to. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?"

SHEPPARD:Myslím, že se moje čeština se zlepšuje,protože vím co tím myslel.

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Asi jsi přeskočil jeden díl, ale už docela dlouho se na ufonku nemění... Jak jí modráci při prvním setkání s drony dostali do rukou, tak si podle dohody vzali VŠECHNO - znalosti co získala na Destiny, i ty genetické triky co jí provedli "v rámci zábavy".
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Předchozí

Zpět na Postavy