Kaithlin, nechci být nijak rýpavá, ale co se týče postavy Rodneyho, jsem schopná chovat se lehce "nestřízlivě" a bohužel tím, co jsi napsala, si sama sobě značně protiřečíš oproti tomu, co jsi řekla v topiku o Teyle... cituji:
Teyla je dobrá v boji, to jo... ale stejně jako Rodney je génius, oba jsou jinak (ale Rodney má oproti Teyle spoustě výhod) naprosto nepoužitelní.
Podle mě slova úžasná postava se zvláštním potenciálem jsou skoro opakem slova nepoužitelný. Jak jsem řekla, nechci být zbytečně vlezlá, ani, nedej bože, vyvolávat konflikty, ale už jsem nemohla nezareagovat, ačkoli jsem se rozhodla, že na to nebudu nijak odpovídat. Když už jsem ale u toho, chci jen říct, že akceptuji tvůj názor ohledně Rodneyho nepoužitelnosti, to je jen na tobě, co mě ale lehce urazilo (ale to je jen moje blbost) je fakt, že jsi srovnala Teylu zrovna s Rodneym (ti spolu mají společný snad jedině rod homo, v Teylině případě bych pochybovala i o tom sapiens sapiens - to si převezměte jak chcete, ať už vzhledem k její inteligenci nebo tomu, že je z jiné galaxie a wraithskému genu, který by mohl mít za následek jiný rod sapineta).
Eh, omlouvám se všem za off topic a za to, že jsem se tak rozohnila

.