v seriálu Kung-fu legenda pokračuje ( alespoň doufám že se to tak jmenuje dávají to odpoledne na ČT 1 jsem už po dvakrát viděla hrát mladičkého Davida Hewlita... pomáhal tomu detektivovi co je synem toho šaolinského mnicha
Teď na Nově dávají film Poslední sestup ve kterém hraje představitel Majora Davise
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
v CSI Miami 3x19 hraje malou roli Tomin manzel od Valy z SG1 a taky ark of truth a taky tam hraje ten brylaty z te epizody"200"ten scenarista co snima tocil film
nevim jestli to tu nekd eje ale rainbow sun franks - porucik ford z atlantis hraje malou rolicku v aliens vs predator requiem, jak pak sli ta particka pro zbrane do obchodu a on se tam s jenim schovaval
Píšu to pozdě, protože jsem to sem zapomněl napsat, ale teď jak byla sobota, tak dávali film Zemětřesení v New Yorku a hráli tam tři herci z SG: Představitel Tok´ry inthase (prostě ten co balil Carterovou), představitel Naríma nebo manžela Dr. Weirový a ještě představitel Harryho Maybourna....
Seriál s enikam nepoděl ale Alexise oddělali, teda toho poradce co hraje. Zachránil nějakou malou holčičku a pořádně to schytal , bylo mi to docela líto