Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Chcete nahradit Teylu nebo Ronona? Kým?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je horší ?

Ronon
58
24%
Teyla
185
76%

Celkem hlasů : 243

opiti Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Podle me je Ronon lepsi je to takovej tealc akorat trochu vybusnejsi.
Jako Fod nebyl spatnej, ale me pripadal jak neakej kluk kolem 18 a to se mi tam nehodi.
A misto teyly bych tam dal Deniela Jacksona ten je the best !!! !

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ford byl hustej to jako souhlas, ale o teyle se mi nechce ani začínat nebo bych na napsal co mi na ní vadí. ale když jsem to nakousnul - vadí mi na ní VŠECHNO !!!!!!!!!! už jí měli dávno vykopnout. už jsem někde psal, že s ní jsou jenom problémy. za 1 to spojení s wraithy. za druhý se jima nechává ovládnout(min. 2x to už udělala) a za další je tu ta věc s Michaelem, kterýmu umožnila utéct, stejně jako wraithský královně(SGA 3x18) a nakonec je tu její problémový děcko. měli ji odpařit i s tím Michaelovým křižníkem, ale NE oni jí jdou zachránit a díky tomu Michael unikne za tolik problémů už vážně nějaká pralesní ženská nestojí. kdyby jsme jí nechali na nějaký planetě žila by si svůj posr**** život a uctívala ty svý "předky"
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nechala bych tam oba... Oba dva měli něco do sebe teyla se sice v posledních dílech moc nepředvedla ale ze začátku byla dobrá...
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych nahradil Teylu Valou, z tý já pokaždý nemůžu, miluju vždycky, když vyvede nějaký malér 8) a umí si poradit, i když by tam neměla Daniela :( .

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikuliska: zezačátku se mi zdála taky dobrá, ale ke konci. dyť tam byla už jen tak jako že tam je
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Teylu nahradit valou ( ta by aspon něco v pegasu zas ukradla )
Ronona bych nechal ale kdybych ho musel nahradit tak Teal'cem
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Předchozí

Zpět na Postavy