Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 04.3.2010 11:16:39
canary Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Neeeeeeee :evil: JA by som bola taká rada keby ju Michael odkrágloval tak ako bolo pôvodne, kebyRodney nepošle Johna späť v čase o tých 48000 rokov xD
Potvora xD Ja som musela vsávať už o šiestej, lebo mi mama šla do roboty a ma zobudila :/
Ja som akurát úspešne prekročila hranicu 4.série SGA :D Bolo by to aj skorej dopozerané, lenže ma zbavili netu, AXN a tak takže som dlho nič nevidela a teraz doháňam ;)

Obrázek

Nehehe :rflmao:

Příspěvek 04.3.2010 12:13:03
Mishulka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Téda, vy se máte. Já už od 6 makám jak šroubeček :smile:
Co se týká Teyly, zrušila bych ji hned po první sezóně. Díky "jejím lidem" umřela spousta jiných lidí. A co z Atosianů měli? Nic. Jen za ně pořád nasazovali životy a občas i nějakým zaplatili.
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 13:19:44
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Presne...keď som videla že taký skvelý herec ako Chrostopher Heyerdahl bude hrať v SGA tak som sa potešila a poto...krucinál on hrá Athosiána! To bolo už fakt zlé :D Mne sa páčil ako John v Sanctuary :)

ja sa len hrozím kedy bude po prázdninách a ráno do školy :( 2x týždenne na 6:30 lebo máme nultú :(

Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 14:55:08
Mishulka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj, v Sanctuary byl skvělej, a v Supernaturalech byl správně slizkej :D Jen nemusel škrtit Casse :smile:
A když hrál Todda, bylo to teprve úžo. Ten jejich super vztah s Johnem, to bylo vážně něco.

Jé, prázdniny bych si taky dala říct :( Jsem poslední dobou nějaká unavená.
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 15:17:33
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V SN bol poriadne slizký :D Slizký že slizký že slizký :D Prázdniny.... uf.... je to len týždeň, ale ten oddych je viac než vítaný.... posledné dva dni som strávila na gauči v obývačke čumením na obrazovku notebooku.... však, seriály :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 15:41:58
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ja podobne :D až na utorok :) to sme mali tréning a sensei mal drezúrovaciu náladu...ledva som došla domov tak ma všetko bolelo :( a dnes idem zase a to bude katastrofa :D lebo sobotu máme súťaž tak to treba ešte dotaihnuť...
Aspoň dúfam že z toho všetkého dačo bude :D

Len ma prekvapilo keď som videla že bol obsadený aj v New Moon...no nejako mi tam nesedel...dosť tam bol odveci

Příspěvek 04.3.2010 16:09:49
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Uf, tak si ten tréning "uži" v rámci možností :D Ja som teraz naštvaná, paradoxne na facebook, nechce ísť.... :D
Ale počkať.... on hral aj v New Moon?? Absolútne som si nevšimla :D

EDIT: No dopekla, veď on bol Marcus :shock:
Obrázek

Příspěvek 04.3.2010 16:30:26
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No to si užijem :d ale to karate sa niekedy môže zísť :D

Slepúch :P si si nevšimla? :lol: ale tam síce nemal bohvieakú veľkú rolu ale nesedelo mi to na neho :/

Facebook aj mňa v poslednej dobe hrozne štve...seká a blbe, najmä s upozorneniami...ani takýto Johnovský pohlad nepomáha :(

[img][./images/thumbs/stargate_joe_flanigan_interview_6-jpg-t-1267632978_1267716622.jpg]http://i207.photobucket.com/albums/bb81/Sexeh_steph88/stargate_joe_flanigan_interview_6.jpg?t=1267632978.jpg[/img]

EDIT:Baby zomrela som. Mojmu trénerovi šiblo...tri hodiny!...namiesto 1,5 sme mali tri hodiny!!! kamarát mi odkopol obličky, tréner koleno :D teraz by sa mi zišly dajaké nanity na opravu :D nie všetci sme ako John, čo potom ako stratí veľa krvi a vytiahnu mu z boku veľký črep ešte beží zachrániť Teylu a ''her people'' :P

Obrázek

EDIT No.2: Jeeeeejooo mám tretie miesto :) Nikomu to nehovorte, ale je to tretie miesto z troch v aktegórií ale aj tak :PZaspávanie pri Johnovi pomohlo xD
Obrázek

Příspěvek 08.3.2010 20:22:13
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

aj by som editovala svoj posledný príspevok ale edit no.3 by už bolo divné ;) ja len že som sa doma nudila tak som chytila do ruky ceruzku :) neni to bohviečo, keď vyfarbujete skicu black-on-black tak preto to aj tak vypadá xD ale neživo je to lepšie :D neni to celkom moj nápad, mala som sitú inšpiráciu, ale ako typický sebec a sheppardofil som tam dokreslila seba :D preto ma napadlo, že stačí povedať, keď budete chcieť nejaký takýto zdrap a mozem sa pokusit nakreslit daco xD len treba povedať ako chcete vyzerať a tak :) ovšem vrámci SG a tak xD skiice mi idú naj :P

čo poviete na toto? :)

[img][./images/thumbs/john_and_leah_by_elektra30185_1268076119.jpg]http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2010/067/5/7/John_and_Leah_by_elektra30185.jpg[/img]

Příspěvek 10.3.2010 21:37:22
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hezké obrázky ... zajimavé tady si někdo vzpoměl že mám narozeniny .. a napsal mi tím mě naladil ... moc moc super zase začnu psávat :twisted: :D
Už jsi zase jako malá holka?!

Příspěvek 12.3.2010 22:14:36
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Thoughtcrimes už viem takmer naspamäť xD a nedokážem si prestať hmkať tú Scooby-Doo znelku xD Keď som to videla prvý raz tak som šla k zemi so smiechom xD

Obrázek

Příspěvek 12.3.2010 23:36:45
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Obrázky :oops:

Obrázek

Obrázek

Můj! :oops: :evil:
Obrázek
Už jsi zase jako malá holka?!

Příspěvek 12.3.2010 23:41:46
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Troska pictov xD

Příspěvek 12.3.2010 23:41:46
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Troska pictov xD

Příspěvek 29.3.2010 15:10:18
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taaak... bože!! :D Preboha, nebola som tu vyše dvoch týždňov, ja sa úplne hanbím :D Ale fakt, preboha, zanedbávala som to tu absolútne :) A tak dnes síce nemám veľa času, lebo učenie ma totálne zabíja, ale už som sem musela prísť :)
Jaaj, toľko by som povedala, ale zatiaľ, canary krásne obrázky :) Ale veď vieš :) Ináč, som zvedavá, v akom štádiu je ten "môj" ? :D

A baby, ako sa máte?? :)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy