Ahojte! Velmi sa ospravedlnujem ze som tu nebola vyse mesiaca, ale mala som strasny zhon.
1. Sestra mala stuzkovu, musela som zhanat pancuchy, topanky a naucit sa tancovat. No a den pred stuzkovou som sa zobudila so strasnymi bolestami. Ale dala som si paralen, a nejak som to prezila. Ked som prisla domov, zistila som, ze mam 38,5 C. Tak to som uz nacisto odpadla. Lenze ja som strasne chcela ist na jej stuzkovu, ked ma to stalo tolko namahy. Na druhy den som sa zobudila a mala som 37 C, tak som sa obliekla a stuzkovu som ako-tak prezila, potom som tyzden lezala v posteli.
2. Ked som vam potom sla napisat, mama mi zavolala, ze moja andulka Hamilton, ktora bola 4 mesiace chora a nikdo jej nevedel pomoc, sa ma zle. Tak som k nej hned behla a postarala som sa o nu. Na druhy den som prisla skor, aby som sa o nu postarala a Hamilton uz lezal bezvladne na zemi. To ma strasne dostalo a doteraz som sa z toho nespamatala. Teraz chodim o otca k mame skor, aby som sa postarala o moju druhu andulku Lewisu (citaj Lujzu), tak na nu otec zacal ziarlit a furt sa mi vsade pcha.
3. Ked uz ubehlo par tyzdnov, a ja stale nic, uz som si povedala ze musim a musim vam napisat. Spoluziak mi rozbil hodinky, a ja som behala po celom meste, kto mi ich opravi. Cela trieda sa ho boji, a tak mu zacala pomahat. Nikto nechce ist za triednou a povedat jej, ze mu robi zle. Vsetci mi zatvaraju dvere pred nosom, potkynaju ma a cakaju ze ho zacnem ohovarat. On mi stale odmieta zaplatit za opravu hodiniek 6,64€.
4. Ked som sla v piatok pred tyzdnom ku kamaratke, videla som cestou premoknuteho, premrznuteho psa s neskutocne obrovskym nadorom na zadku. Zavolala som policiu, ktora prisla o hodinu, utulok, veterinara, vsetkych, policajti povedali ze psov odchytava utulok, utulok aveterinar ze to ma robit policia. Tak som zavolala zastupcovi slobody zvierat pre zapadne Slovensko, a az ten docielil, ze sa Zoro dostal do utulku. Bohuzial, vo stvrtok zomrel. Bol silny srdciar, mal zrejme zhubny nador, poranenia. Tu je na stranke utulku:
http://www.utuloknm.szm.sk/Galeria1/zoro.html
5. No, a chvalabohu posledne: Bola som so psom u otca na zahrade, ked zrazu pod pristreskom na drevo nieco zacitila. Odtiahla som ju, sklonila som sa a uvidela som mrtvu lisku s otvorenymi ocami. Neskutocne som sa vydesila, ihned som to povedala otcovi a dedkovi, ktory to potvrdili. Teraz ma otec zacal obvinovat, ze som sa lisky dotkla, ze mohla byt besna a ze sme tro vsetci mohli chytit. az nato, ze besnota sa prenasa telesnymi tekutinami, nie dotykom (raz ma pokusal pes a tearaz ovladam vsetko okolo besnoty). On tvrdi, ze to tak nie je. Ako by to nestacilo, otec to spominal pri obede a babka ked som jedla kolac. Takze to bol moj supermesiac.
Zaplava dnes nebude, ale aspon 1 obrazok Johna, aby som nebola OT:
[img][./images/thumbs/atl_404_01_1261330963.jpg]http://www.gateworld.net/news/graphics/atl_404_01.jpg[/img]
Boze, ja ho tak milujem.
Prajem naozaj zo srdca pekne Vianoce, lebo tie moje budu na h**** a tiez vela Johna v buducom roku.
A vitam novu Sheppofilku. Som rada, ze je nas viac

.