No vidááá! Já vám říkala, že žádnej Webs není No já bych tam Kleinmana měla nejradši v každé epizodě, ale co se dá dělat, Kirby Morrow měl asi práci jinde...
*** Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?" O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..." ***
tam teoreticky nejde o to že sedí na druhé straně ale o to že on ovláda upa všechno... když swe pořádně kouknete tak v jednom díle ovládají na pravé straně hyperpohon a v dalším díle zase an levé...
No právě, z toho je vidět, jak musejí být ti důstojníci skvělí, musejí vědět všechno o všech systémech a čudlíkách na univerzálních konzolích! Prostě výkvět národa, žejo
*** Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?" O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..." ***
Nemohl jsem si toho nevšimnout, ale každý se může splést.
Pro mě je uřčitě jedničkou Evan Lorne, Marks je taky „borec“ ale prostě Lorne. Párkrát se objevil i v SG-1, což Marks taky a mnohem více jsou to prostě dvě úžasné vedlejší postavy.
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu