Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Sympatie

Sympatie

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Kdo je lepší ?

Elizabeth Weir
57
44%
Samantha Carter
74
56%

Celkem hlasů : 131

Příspěvek 29.10.2007 15:55:40
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No já nevím, mě přijde že Sam těch rozkazů zatím moc nerozdala, většinou to stejně je: Můžu tohle? nebo Mám nápad na misi, schválíte jí?
..jen čekám, až sem taky napíše někdo, kdo má radši Eli, tohle je jak davový šílenství :D
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 29.10.2007 17:01:10
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rozhodně po všech stránkách Sam. Liz nebyla vůbec špatná, byla to sympatická žena, někdy byla moc pěkně upravená. Tak nějak k Atlantis patřila, ale bohužel nedostala tolik prostoru k využití svého potenciálu a lidi asi začínala nudit, proto asi SGA potřebovala změnu, nevím...

Sam je též velmi sympatická, hodně chytrá a navíc asi nejoblíbenější lidská samička u mužských zástupců několika ras v nejméně dvou galaxiích :), no kdo by to doma nechtěl?? :wink:
Tak ted vážně. Zatím se mi v SGA líbí, už dokonce využila své zkušenosti, i když to působilo tentokrát trochu divně (díl měl být později), ale čím dál víc dokazuje, že bude platným členem expedice. Účes je trochu změna, ale je to spíš o zvyku, snad nám někdy ukáže celou hřívu :D
Amanda, co vím podle music videí na YouTube, většinou jsou momenty z natáčení SG1 nebo z Conů, je velmi veselá osoba, pořád je usměvavá a svěží. Musí se s ní dost nasmát...

Příspěvek 29.10.2007 20:19:31
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Obě jsou dobry.
Mám rád, měl jsem rád Tori libila se mi.Ale Amanda je taky dobrá jsem rád že je v SGA jde o zvyk a zatim mi tam sedne :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 29.10.2007 20:33:51
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě se víc líbí Torri/Elizabeth. Už jen kvůli tomu, že nejsem na blondýnky...

Pokud už je chcete srovnávat z hlediska velení, je to trochu ošemetný. Eliz je diplomat, Sam voják. To je jako srovnávat kriketovej míček a granát. Ale jak řekl, tuším, Gustav Anderman, "Válka je pokračování diplomacie nediplomatickými prostředky".

Přidám jestě jednu paralelu vycházející z jednoho ST vtípku. Myslím, že si je přiřadíte. "Picard si cestu prokecá, Janewayová prostřílí".
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 30.10.2007 18:26:08
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jednoznacne SAM
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 31.10.2007 10:23:32
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Na blondynky bude vetsina :lol: A Sam je zkratka propracovanejsi a sympatictejsi postava, ano ma v tom zasluhu hlavne Sg-1 :lol: Co se me osobne tyce, vzal bych tam vic lidi ze stareho SGC a hlavne SG-1 (Jackson by tam mohl obcas byt celkem logicky)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 31.10.2007 12:30:22
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

inovace účesů Sam patří k SG - změna je život a navíc jí to sluší

malé odbočení: Divim se taky že v SGA se neobjevil Daniel jelikož on se na Atlantis těšil jak malé dítě na vánoce a bylo by přirozené že se tam parkrát mihne

Příspěvek 31.10.2007 12:39:43
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jen ne další lidi z SG1 :roll: Žádnou SG1: Atlantis, pls. Nechci zažít, že poslední velká akce SG1 bude na Atlantis.

Daniel by byl mnohem logičtější volba a sedl by tam spíš. Sam v životě nic nevedla, pokud se nepočítá to vedení/nevedení SG1 v 8. sérii. Ale OK, jako každá postava si zaslouží růst a po 10-ti letech už ten růst sakra potřebovala, když byla ona (a většina) pořád stejná.
Co se týče, že dobře vypadá, nedá mi to, abych neřekla, že tam máme už dva zatraceně dobře vypadající astrofyziky :)

Elizabeth byla víc taková mateřská postava, obětovala by všechno pro město a lidi v něm, což jsme vlastně v Lifeline viděli. Sam byla na Atlantis přidělena jako voják a jsem hodně zvědavá, jak se s těmi potížemi tam popere.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 12:59:03
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Elizabeth. Já chci Elizabeth. Vraťte mi Elizabeeeeeeeeeeeth :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sice jsem proti ní měla nějaké výhrady, ale oproti Sam ji prostě musím milovat! Neberte si to nikdo osobně ani jako začátek debaty o tom, co se mi sakra na Samanthě nelíbí, ale je to prostě tak. Ještě štěstí, že tam zatím Sam moc nebyla.
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 31.10.2007 13:16:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Aby to nedopadlo jako
Toto je spoiler!!!:
poslední díl Enterprise, který se také dá označit spíš za epizodu TNG než Ent, že... :wink:
To by se mi upřímně taky vůbec nelíbilo.

Jinak opravdu pořád nechápu, proč by byl Daniel logičtější volba. Protože umí anticky? Stejně si pořád stojím za tím, že z SG-1 byla na post velitele nejlogičtější volba právě Sam. Atlantis se dostala v podstatě do války a potřebují velitele s vojenskými zkušenostmi (a ať už si o osmé řadě myslíš co chceš, tak tam velela a tudíž má velitelské zkušenosti :wink:) a zároveň s tím tu máme to, že Atlantis je hlavně big vědecká laboratoř a Samantha je vědecky velice zdatná. Podtrženo sečteno se na post velící Atlantis hodí na jedničku. I když mi to teď někdo omlátí o hlavu. :lol:

Miss_Atlantis: Tvůj názor ti rozhodně brát nechci a ani nehodlám, ale zajímalo by mě, co ti na ní v SGA tak příšerně vadí. Nic z čeho měli fandové strach (když nepočítám to, že tam prostě bude) se nenaplnilo. Neuráží Rodneyho, nebere vědcům jejich místo, ke všem je milá atd. Ano, sice se po pár epizodách nedá posoudit celek, ale ty taky soudíš podle pár epizod. :wink:

Příspěvek 31.10.2007 14:12:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono se to, jestli Rodneyho neuráží nebo vědcům nebere práci dá dost těžko posoudit z dvou epizod, kde zatím byla jako velící. :wink: Já bych s úsudkem radši ještě počkala, protože pochybuju, že takový John Mullie si nechá ujít příležitost něco takového napsat.
Pokud tak nutně potřebovali vojenského velitele, myslím, že logičtější volba by byl Caldwell. Atlantis a lidi tam zná, a má zkušenosti s velením. A Markusi, promiň, ale vést čtyřčlenný tým v pár misích a pak dostat velení velkého města s bandou neposlušných vědců, to mi přijde jako hodně velký skok. Ale budiž, zatím je to v pohodě, a doufám, že to tak zůstane, protože pořád bruslí na tenkém ledě.

Daniela jsem nemyslela jako velícího a už vůbec ne jako hlavní postavu, kterou dají do titulků. Spíš vedlejší, na pět, šest epizod, kdy by třeba pomáhal s překlady textů atd. Přece jen anticky umí plynule, i když jak jsme viděli, už zdaleka není jediný.
Ale na tohle je tady jiný topic, tohle mi připadá jako OT :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 14:18:50
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Víš, ale ono se na někoho špatně reaguje v jiném topicu, když je ten názor prostě tady, takže se omlouvám za off-topic. :wink:

Já vím, že se dá těžko soudit z pár epizod, proto jsem tam taky napsal :"Ano, sice se po pár epizodách nedá posoudit celek, ale ty taky soudíš podle pár epizod."

A nakonec jsem napsal, že se do SGA hodí jako velící nejvíc ze všech z SG-1 a ne celkově. Proto jsem psal o té osmé řadě, protože se dá považovat vedle vědce i za velitele. A v devítce a desítce se mi zdálo, že to s Camem měli taky tak nějak napůl a veleli spíš oba. Tak trošičku vytrháváš moje věty z kontextu... :wink:

Příspěvek 31.10.2007 14:46:57
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ano též se omlouvám za off topic, ale bude jnom krátký :-) Mě na ní vadí, prostě že tam je, já už si jí dost užila za těch deset let a uplně mi to stačilo, děkuju :lol: (kdyby aspoň začala urážet Rodneyho a brát vědcům práci, ale to ona ne, nic nevého na place :twisted: )
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 31.10.2007 18:03:47
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

čo sa týka sympatií voľba je jasná :D , viz avatar. To neznamená, že by som Elizabeth nemala rada (100% radšej ako inú nemenovanú ženskú postavu...) ale ak si musím zvolit, tak prosto Sam. :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 31.10.2007 19:38:37
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám mnohem raději Elizabeth než Sam. Nějakým způsobem je mi mnohem sympatičtější a s Atlantis jsem si spojila, navíc je to i moje oblíbená postava. Zato Sam mě za celou dobu v SG-1 nic moc ničím nezaujala a mezi moje oblíbené postavy nepatří (tím však neříkám, že jí nemám ráda).

PředchozíDalší

Zpět na Postavy