Olaaaaaaaaaaa ja som sem zasa zablúdila a vidím, že to tu stále žije. Total nič nestíham, to už rýchlejšie si vás naozaj odchytávam na FB

Mám Sheppo-absťák, ale nedostatok času mi ho nedovoľuje liečiť - ale mala by som aspoň Though Crime pozrieť lebo sa zjaším
Takže najskôr sa chcem poďakovať za rozveselenie krásnymi fotkami hlavne mikuliske za tú poslednú čo tu je, lebo pri nej som sa odrovnala. Ale samozrejme všetkým čo sem dávate tú krásu. Joe je skvelý chlap, John je úžasná postava a čo k tomu dodať. Snáď len
Ďalej chcem poďakovať za odkazy na videá. Ten šach bol skvelý, joj musím si nájsť čas a pozrieť čosi

Chudák Rodney sa tak nechápavo pozeral
Už neviem kto to sem dal, ale ten odkaz na ten con ako Joe hovorí o moriakoch, ako ich musel zabiť a potom 6 rokov nemohol nič morčacie jesť

a ako tam zlato dodal, že vitajte v mojom živote to bolo skvelé. Dlho som nevidela žiadny SG con, nejako som z toho vypadla, ale Joe je skvelý
čo sa Superstar týka, tak nepozerám. Úroveň týchto súťaží v našich končinách je biedna. To si radšej pozriem American Idol, tam aspoň ten kto vyhrá tak naozaj vie spievať, alebo tanečnú súťaž So you think you can dance - to je fakt pecka
Aaaach jo tak som sa vykecala, soSheppofilovala a idem zasa na týždeň do pustín menom internát, kde nemám net