Jenom na skok, od tohohle topicu se držím dál

Ne, ale teď vážně-do anti-threads radši nechodit. Já tam jednu dobu chodila do anti-Carter in S4, ale ty holky už tam teď řeší pořád to samé a už jsou tak zaslepené, že nevidí ani to, že třeba v Reunion tak děsná nebyla a navíc jsou to prudiči, co hledají chyby úplně ve všem. Jako já nejsem až tak zaslepeně nadšený fanda, ale 4. řadu si zhodnotím, až ji uvidím celou nebo aspoň půlku. Kdybych to měla udělat po prvních dvou epizodách, tak se už nekoukám, protože v Lifeline jsem měla chuť tam všechny postavy kromě Elizabeth zmlátit
Jinak nejsem moc velká fanynka Shepparda, ale taková anti-thread vůči postavě mi přijde....nevím, taky třeba říkám, vystřelit Teylu na měsic nebo tak, ale nebudu kvůli tomu zakládat topic.
Ale mezi námi, na Travelers se taky moc netěším

Ale není to ani tak kvůli Sheppardovi (bůhví, že ten chlap nějaký vývoj potřebuje), ale spíš kvůli té holce, která ho tam má zase nějak svádět či co. Viděla jsem i fotku a na té mi přijde děsně nesympatická a z těch ukázek má i takový nepříjemný hlas...nevím, uvidím, třeba mě ta epizoda překvapí. I když Common Ground se mi taky docela líbilo, a viděla jsem to asi jenom dvakrát

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.