Absolutně nechápu čeho tímhle vulgárním postojem chceš dokázat?.. Urazit mě? Ale prosimtě.. Tohle téma je o antigravitačním generátoru, já tu podávám jeho možnou variantu, a jestli ti to vadí, tak co sem lezeš?.. Nebo to aspoň řekni jako člověk..
Jinak, tady je výpověď samotného Searla..:
Ve vězení za vynález?
„
Říkali tomu krádež elektřiny, protože váš dům byl zásoben elektřinou a vy jste ji nepoužívali. … Řekl bych, že kdybyste si doma zprovoznili generátor jakéhokoli druhu, mohli byste je požádat, aby své dodávky elektřiny vypnuli. Ale to jste nemohli v časech, o kterých tu mluvíme – bylo to zakázáno,“ vzpomíná Searl. Tehdy již profesor Searl je zatčen jako zločinec, který patrně zmanipuloval elektroměr, a všechny elektrické rozvody z jeho domu jsou vytrhány. Rada elektrárenské společnosti nedovede vysvětlit, jak profesor elektřinu získával, a tak se vrátí a zabaví i samotný generátor, který již nikdy, ani po několika žádostech o jeho znovuzískání, autorovi nevrátí. Sám Searl je držen z různých důvodů ve vězení celkem 10 měsíců... zdroj
http://www.levitron.cz/launch.php?s=page&ID=3V SG je o mnoho více možností jak antigravitační generátor vyrvořit, je to přeci jen sci-fi, jen jsem doufal, že aspoň malou část z vás by tohle zajímalo.

Sám Searl měl promyšlený celý plán létajícího plavidla, jenže nrazil na věčný problém vynálezců - finanční náročnost. Proto se SEG využívá jen jako elektrický generátor.
Toť vše.