sem si ani nevsim ze zmenily desing tyhlety maji bodak, ty jiny dlouhy sou taky stunner ale bodak nemaji nevim proc to tak scenaristi udelali myslim ze wraithi maji i nake strelne en. zbrane co zabijeji...
v dile 3x04 Sateda jsou rononovy vzpominky jak bojovali proti WR a ti jeho vojaci to schytali od wraithu nakou zbrani a byli mrtvi a doslova "usmazeni"
Vždycky mě překvapovalo že nemají zbraně na zabíjení. A pak najednou v Satedě fakt vraždili, to je pravda, ale nemohly ty vojáky třeba zasáhnout zbraně z dartů ?
tak wraithove maji 3 druhy rucnich palnych zbrani..malou,neco jako karabinu(ta zehlicka) a tu dlouhou..je to logicke protoze nemuzes nosit vsude dlouhe zbrane a male jsou zase mene vykone:-)
Mno jelikož v Satedě stříleli pořád někam vzhůru tudíž asi po dartech či něčem lítajícím a najednou z vrchu přišli ty rány (protože palbu rovno k zemi neopětovali) tak usuzuji, že to nebylo od pěšáků...
Spíš by mě zajímalo jak je to s nožema. Protože za celejch 5 řad jsem je tam neviděl a v 5x20 najednou vytahl wraith nůž a kuchnul Ronana. Jako nevim k čemu je wraihům nůž když mají, ruce na nasávání a jestli byl jen k tomu aby zabili Ronana, tak .
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Jak mohl ten wraith v SGA 1x19 zničit ten naquadahový generátor, když měl jen stunner?
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
S tou P-90 si mě dostal . Ale p-90 to bejt nemohla protože ten n.g. měl jednu tu kouli jakoby promáčklou . A to by p-90 nedokázala. Teď mi napadlo že do toho moh dát pěstí .
A jak to asi moh zničit granátem. Že by se nasr** (i do kalhot ) a hodil ho vší silou vůči n.g.
Vlastně to mohl zmačknout jako Jack ve Window of Opportunity (4.řada). Ta tokra z toho byla na větvi.