Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nejhezčí loď

Nejhezčí loď

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 08.1.2008 19:51:43
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Designove vypadaji dobre oriiske lode a taky oneily ci BC 304 a silove bych dal asi ori mozna anubisova lod BC 304 s asgardskymi paprskomety a taky mozna auroru jak silove tak designove!!!!!!

Příspěvek 10.1.2008 18:11:14
Metronx Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Balial píše:
Tak mě se tedy nejvíc líbí Asgardské Oneilly 8) Krásný elegantní desing... jo to že Asgardi mají v lodích třimetrové chodby na výšku, to je asi komplex méněcenosti že sou sami malincí tak všechno staví velký :D

ted mi rekni ze teleportujou cloveka do lode ktera je delana na vejsku asgardu .. proste 3 metry je kuli ostatnim rasam + vule

Příspěvek 10.1.2008 21:32:10
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Asgardské jsou nejlepší, ale proč takový mužíčci se vší technologii potřebujou tak velké lodě? Že by si něco vynahrazovaly :)

Příspěvek 10.1.2008 21:36:34
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Třeba trpí klaustrofobií, nebo maj prostě rádi pěkný pracovní prostředí - v Maranellu maj taky uprostřed fabriky na Ferárka les :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.1.2008 23:08:30
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

to bylo pekne s ferarky:D
me se nejvice libi lode tridy biliskner byl to jednoduchy ucini asgardsky bitevnik :) kery zvladal za sve doby slavy praci ve dvou galaxiich mozna vice je proste nadherny:D pak je to onille bc 304 a aurora proste nice lodicky:)

Příspěvek 11.1.2008 08:19:51
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no mi sa líbí lod' třídy O'Neill od Asghardů pak Atlantis, aurora od Antiků a pomzemské lodě kromě Promethea s emi taky líbí.Co se mi nelíbí byl Biliskner a puddlejupmery z SGAA docela se dají i "záchodové mísy" :D :wink:

Příspěvek 11.1.2008 17:10:30
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Puddle Jumpery, Biliskner od Thora a lodě třídy Aurora. 8)

Příspěvek 11.1.2008 17:30:23
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
Designove vypadaji dobre oriiske lode a taky oneily ci BC 304 a silove bych dal asi ori mozna anubisova lod BC 304 s asgardskymi paprskomety a taky mozna auroru jak silove tak designove!!!!!!

no paprsky na vzhledu nepridaly :lol:

Příspěvek 11.1.2008 22:37:08
Airman First Class

Odpovědět s citací

henzis píše:
Asgardské jsou nejlepší, ale proč takový mužíčci se vší technologii potřebujou tak velké lodě? Že by si něco vynahrazovaly :)

precti si muj minulej prispevek ... kvuli ostatnim lidim/hostum na jejich lodi vsichni nejsou velky jako asgardi. Boze...

Příspěvek 12.1.2008 00:45:26
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Výška chodby je jedna věc ale druhá je velikost celé lodi!! Proč tak velké že by pořádaly galaktické párty?

Příspěvek 12.1.2008 10:13:15
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No ta technologie se taky musí někam nacpat ne?

Příspěvek 12.1.2008 11:09:18
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ty velke chodby nemusi mit pro nic za nic. Jednak je fakt ze oni se citi radeji v prostornejsich mistnostech :) a jednak zase tolik z asgardskych lodi jsme nevideli, klidne je muze ovladat jen par Asgardu, ale jejich lod kdyz ma brutal silny pancir a velke rozvody energie ke zbranim, stitum a hyperpohonu... :idea: :roll:
Minim tridu O´Neill, trida Biliskner se uvnitr zase tolik nelisila od vnitrku Ha´taku
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.1.2008 11:25:02
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pravda třeba Biliskner v Nemesis musel řídit jenom sám Thor a pak v tej misi kdy obživli replikátoři, tam to řídil taky jen on a s ním tam byl Teal´c. :)

Příspěvek 12.1.2008 11:52:15
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

me se nejvic libi O´Neill, aurory nejsou taky k zahozeni :lol:

Příspěvek 12.1.2008 22:27:18
Airman First Class

Odpovědět s citací

me se libi celkove anticka kultura .. hlavne se mi zamlouva jejich zbranovej system .. a to drony pripomina to hodne pokrocile raketove zbrane a krasne to vypada .. a ten ucinek fiha = ) takze kdyz sheppard sedi v aurore a rekne fiering drones = ) tak se tesim na peknou podivanou i v podobe znicene lodi .. = ) proto bych rekl ze nejhezci lode jsou ty tridy aurora = P ,ale docela divny je ze aurora tech (lidi co zijou na lodich nevim nazev) vypadaji ve vnitr jinak nez v dile kde byl wraith napichlej na antickou stazovou komoru a chtel vzi jejich hyperpohon .. vsecko bily =)

Příspěvek 12.1.2008 22:35:36
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Antikove maji silene prohazeny design. Asgarde maji design vsude v podstate stejny, lode a mesta.
Ale Antici...Jumper, Atlantis a Aurora jsou tri uplne jine barevne a konstrukcni designy :shock: nebo se to zda jenom mne :roll: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.1.2008 22:55:54
Altarin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nezdá. Ale jak už jsi tady naznačil mě teda připadá nejhezčí loď Atlantis, vevnitř i venku.

Příspěvek 12.1.2008 23:58:28
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

on tom ruznem barveni neuvazujete treba ze by to mohlo byt rozdilem nekolika tisicu let nebo milionu atlantis bude rozhodne drive vyrobena nez aurora asi ji zacali vyrabet az v pegasu treba jiny matros u antiku to takhle nemuzez brat a jeste k tomu kazda aurora byla jina ve venitr ani jumpery nejsou secky stejne
a jeste sem se chtel zeptat byl v nejakem dile ukazany vnitrek onilla??

Příspěvek 13.1.2008 00:04:32
Daffon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no hned prve dva diel z 8 serii..tam je ukazany pekne

Příspěvek 13.1.2008 00:36:23
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

U me vede lod noxu ukazali ju myslim v 1rade a je zpe super :P

Příspěvek 13.1.2008 11:17:04
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak mě se odjakživa co sem koukal na SG-1 libily lode goauldu hlavne Alkeshe ty sou best..Pak dobry pohled je na wraithskou lod zvenčí ale vevnitř je divná..Ješte loď třídy O´Neill.. :twisted:
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 13.1.2008 11:30:53
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Antikove maji silene prohazeny design. Asgarde maji design vsude v podstate stejny, lode a mesta.
Ale Antici...Jumper, Atlantis a Aurora jsou tri uplne jine barevne a konstrukcni designy :shock: nebo se to zda jenom mne :roll: :lol:

Jumper je odlišný proto aby prošel bránou. jinak Atlantis je město( a lod) a Aurora bitevník takže to zas až tak moc bych to nehrotil. ale aspon jsou originální :lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 13.1.2008 11:55:00
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Danny Jackson píše:
Tak mě se odjakživa co sem koukal na SG-1 libily lode goauldu hlavne Alkeshe ty sou best..Pak dobry pohled je na wraithskou lod zvenčí ale vevnitř je divná..Ješte loď třídy O´Neill.. :twisted:

Wraithske lode zevnitr vypadaji, jako bych vykuchal a rozrezal kravu. :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.1.2008 11:55:39
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Metronx píše:
me se libi celkove anticka kultura .. hlavne se mi zamlouva jejich zbranovej system .. a to drony pripomina to hodne pokrocile raketove zbrane a krasne to vypada .. a ten ucinek fiha = ) takze kdyz sheppard sedi v aurore a rekne fiering drones = ) tak se tesim na peknou podivanou i v podobe znicene lodi .. = ) proto bych rekl ze nejhezci lode jsou ty tridy aurora = P ,ale docela divny je ze aurora tech (lidi co zijou na lodich nevim nazev) vypadaji ve vnitr jinak nez v dile kde byl wraith napichlej na antickou stazovou komoru a chtel vzi jejich hyperpohon .. vsecko bily =)

vsechno bily bylo proto , aby bylo poznat ze je to ta simulace , kdyz je v naky filmu scena ze snu tak je to taky vetsinou bily

Příspěvek 13.1.2008 12:01:11
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ale vypadala perfektně ta Aurora v bílém... :)

Antici mají výborný design věcí - jednoduchý, čistý...

PředchozíDalší

Zpět na Technologie