Jake píše:
St0rm píše:
Tak kde začnem

Když už dáváš odkazy na seriál měl by si si být jistý. Todd řekl " zajmuly 3 Aurory a na jedné bylo ZPM" Ať jsem koukal na díl s Triou jak chci nezaslechl jsem nic o tom že měla ZPM. dále jsme si šáhly na tři Aurory a nikde se ZPM neoběvilo.
Takže tvůj poměr 2 aurory neměly zbytek ano je opravdu z cestný. Je to tak, že z 6 Auror o kterých víme měla ZPM 1. Nevím jak tobě ale mě se zdá, že ZPM na Auroře je něco jak ZPM na Odysee výjměčny případ. Aurora má vlastní zdroj a ZPM to není.
Jinak k tématu taky mě to vůbec nejde do hlavy, pokud něco plánuju a předpokládám, že všechny nanity stáhnu do sebe tak se mi jevý jako první věc hromada tech. bez jakékoliv ochrany. Předpoklad nejdřív to ovlivní všechny na zemi pak až ve vesmírů ->dostatečný čas na průzkum země pak prázdné Aurory -> zkusit je nějak obsadit.
jinak k utoku každej tady básní jak chtěl vidět létat drony proudama. Tak jako my v těch 2 případech. Koukněte se na to z Aurory letí co vtěřinu cca 5 dronů za těch pár minut co to trvá si to spočítejte vystřelit vše je ta největší blbost co můžete udělat. před dronem můžete utéct třeba do HP a pak jste beze zbraní. To jde jenom jeden na jednoho a na místě odkud i vy následně můžete utéct a ne před domovskou planetou.
Ja sem si naprosto jisty:) Todd rekl each one powered by ZPM, mel si spatne titulky nebo neumis anglicky... Sahli sme si na Orion,ten ZPM v dobe obeveni nemel,potom Aurora,kdyz prohrala tak ho mela asik vybite a lod cestovatelu byla ponicena behem boje a kdyz uz nekde nechavas lod tak nani tezko nechas ZPM,takze si ho Antici pravdepodobne odnesli a tudiz ho nemela.