Ano zmenšovaly ale to by asi trvalo hooooodně dlouho
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
myslíš podle toho co z nich zbylo když se rozpadli tak jsou nejspíš dutý jako velikonoční čokoládovej mikuláš. jinak by z nich byly větší kupy nanitů ne jen ten poprašek.
Ja mam riesenie, ako by si expediacia na Atlantide mohla vyrobit vsetko co dokazali antikovi (brany, lode, ZPM-ka). Takze na Atlantide je pristroj na tvorbu replikatorov. Replikatory dokazli vsetky tieto veci postavit. Cize ak by si vyrobily replikatorov zo zakladnym programom v ktorom by bol iba povel na stavbu veci a rozmnozovanie vsetky problemi by boli vyriesene.
Jo,ale komu by se to chtělo pročítat a navíc nemůžou být lidi tak megasilný už jen ta atlantida lidem dává možnost ovládnout celou galaxii a nikdo si proti ní ani neškrtne.
Galaxie si škrtne když budou mít Wraithi SuperHIve tam Atlantida nestačí
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Očividně jo, ale kdo ví. Původně tam byla, ale je možnost "rušení" druhým křeslem. S největší pravděpodobností by to mělo fungovat, když bude aktivní jenom jedno křeslo ...
"Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem jist." - Albert Einstein --------------------- Avernakis -> Avalon -> Terra -> Atlantus Universe -> Milky Way -> Earth -> Atlantis
Jo to mě nenapadlo ale zajímavý že je křeslo pokaždý někde jinde v díle tower byla v operačním na atlantis je někde jinde ,ale docela se mi líbil ten MARK 12 naq. generátor co mohl už napájet štít to bylo něco možná by na chvíli nahradil i ZPM nebo asgardskej neutro-iontovej generátor
jedno křeslo je přece na prochlarush teonas nebo se pletu?
Asgardská nejvyší rada označila zničení Země za politováníhodné. O'Neill: A potom jsem se tam trochu rozčílil. Hammond:Co to přesně znamená? Daniel: Jack udělal poznámku o Freiově matce