Jen by mi zájímaly jejich ceny. Určitě by byly přemrštěný neboť by na to anitici měli monopol. Leda to koupit od Oriů kteří se ale nedělí.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Ale zaujimalo by ma preco si ZPM nevyrabame sami, predsa v tej atlantskej OBROVSKEJ databáze museli mat antici návod na výrobu ZPM. Aj Asurania si ich vyrábali sami a nejaká z tych stoviek labaratorií v Atlantide musela byť určená na toto nie ? ? ?
No to bysme pak pak byli neporazitelný což by bylo pro seriál posledním hřebíčkem do rakve .
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Ale zaujimalo by ma preco si ZPM nevyrabame sami, predsa v tej atlantskej OBROVSKEJ databáze museli mat antici návod na výrobu ZPM. Aj Asurania si ich vyrábali sami a nejaká z tych stoviek labaratorií v Atlantide musela byť určená na toto nie ? ? ?
podla mna jednoznacene zbrane hive ship lebo ich sila bola urcena mnozstvom energie a velkostou .................... a kedze sa rat superhive tak tie jej strely boli jedna z mala veci ktore by dokazali v priebehu par minut znicit atlantis potom anticky satelitovy luč a asuransky lúč potom ori wc delo a asgardsky paprskomet potom dron ( je sice vynikajúca zbran ale predsa je obmedzeny pooctom takze preto je az na 4 mieste)