Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nejhnusnější scifi loď

Nejhnusnější scifi loď

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 18.6.2009 19:32:39
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě se taky nelíbyl ten Blitzbirk, nebo jak tomu říkali, ale ostatní Asgardský lodě se s tou krabicí nemohly srovnávat, O'niell, jedna z nejkrásnějších lodí v SG, škoda, že jsme ji moc neviděli a Daniel Jackson byla taky supr. :ok: takže Asgardi jednoznačně +
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Příspěvek 18.6.2009 19:48:14
scissors Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to Biliskner ty Blitzbirku :D

Příspěvek 18.6.2009 21:00:30
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě osobně se nejvíc nelíbyl Orieský křižník. Byl až moc jednotvárný, jeden druh zbraní (ne že by nestačil na zničení většiny lodí), no prostě žádná nádhera..
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 18.6.2009 21:11:48
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se asi nejvíc nelíbí taková tak goauldská transportní loď.

btw: proč v tématu o nejhnusnější loď všichni řešej jejich sílu?
Obrázek

Příspěvek 18.6.2009 21:15:18
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale všechny kandidáty do soutěže o nejhnusnější sci-fi loď bych hledal v původní trilogii Star Wars. Některý lodě tam byli krásný, ale to, co používali ty rebelové, to bylo moc nepěkné imo.

Ze světa SG je fakt dost špatnej Prometheus, fakt hrozná pixla. Třída Daidalos už je o něčem jinym :-)

tokrp:
Měl dva druhy zbraní + letouny. Ale taky ho nemám rád - kvůli vzhledu/ konstrkci.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 19.6.2009 12:20:51
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tokrp píše:
Mě osobně se nejvíc nelíbyl Orieský křižník. Byl až moc jednotvárný, jeden druh zbraní (ne že by nestačil na zničení většiny lodí), no prostě žádná nádhera..

Orijský křižník má i sekundární zbraně (epizoda Camelot),který zničili ha´tak několika zásahy.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 19.6.2009 17:11:19
Dr.McKay Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:hmmm: Podle mě je nejhnusnější replikatorská loď,a asgardká Biliskner.

Příspěvek 19.6.2009 17:14:47
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ta se mi docela líbyla 8) , ale sci-fi typu talíře jsou ze všch nejhorší.

Příspěvek 21.6.2009 09:45:44
Aelfronear Airman
Airman

Odpovědět s citací

osobne se mi nelibi goaldske a asgardske lode a nejvice se mi libi aurora..
nevim sice co proti ni vsichni mate a kde jste kdo zjistili zema pomale motory a slabe stity ale nevadi..jinak ta lod tridy Aurora co se jmenovala tria a cestovala do MD tak te se znicil pri bitve hyperpohon a po par sekundach v hyperprostoru se vypnul..a antikove upravili sve normalni motory na 99% svetelne..to nedokazal nikdo jiny a ani take nedokaze...ta upravena aurora tedy mela nejrychle podsvetelne motory ve vesmiru..a hypermotor jednoduse zniceny..

Příspěvek 21.6.2009 12:58:39
scissors Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přesně tohle sem psal o stránku zpět.Taky nechápu co proti ní všichni maj.Mě osobně se líbí.A Biliskner je taky pěknej,protože má takovej anticko-asgardskej vzhled :D .
Obrázek

Příspěvek 21.6.2009 19:22:21
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

biliskner je krabice, ale v ohavnosti pořád nemá na Prometheus i když s aurorou bych jí v ohavnosti tak nějak srovnal. Navíc k tomu svýmu designu se mi biliskner nelíbí i kvůli své černé bravě. Hned by se mi líbila kdyby byla světlá. Ostatní asgardské lodě - O'neill, Jackson jsou absolutní špička - nádhernej design, krásná světlá barva a prostě to dohromady tak jako ladí navíc když si člověk uvědomí(sice to sem nepatří, ale...), že mají silný štíty, vynikající HP a excelentní zbraně to už má něco do sebe
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 21.6.2009 19:24:33
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já proti Aurorám vůbec nic nemám, naopak, srovnal bych ji s Wreitským úlem, taky super :D super, super, super lodě. :D :D :D

Příspěvek 21.6.2009 19:43:14
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ano wraithské úly. Líbili se mi. Úplně jsem je žral, ale pak jsem viděl pár záběrů zevnitř a ten sliz se mi zrovna nelíbil.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 21.6.2009 20:36:48
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

jirka16 píše:
Ano wraithské úly. Líbili se mi. Úplně jsem je žral, ale pak jsem viděl pár záběrů zevnitř a ten sliz se mi zrovna nelíbil.

Wraithský hiveships jsou supr. A ten jejich interiér měl aspoň ze začátku vzbuzovat strach :scared: , pak to ale scénáristí **dělali. Dobrej efekt byl s vězenskejma dveřma(s01e02). Pak se jim to ale zdálo moc finančně náročný :rules: :e-e: a rozhodli se, že je budou jen zvedat .
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 21.6.2009 21:04:15
Jack_Daniels Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

hh úly jsou super taky se mi moc líbí, ale nejhezčí je oneill

Příspěvek 21.6.2009 21:15:29
Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

PrometheusX píše:
Smith píše:
Nejhnusnější? Určitě loďka z prvního seriálu Enterprise
http://movies.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/star-trek-enterprise-ncc-1701.jpg

Můj názor je, že vypadá hodně směšně, oproti tomu Voyager je daleko lepší.

Cože, nejhnusnější? Taky musíš brát, že v době před padesáti lety se na design vesmírných raket dívali trochu jinak a také neměli takové možnosti jako dnes.)
Vlastně oproti ostatním lodím co se na obrazovkách nebo v "biografu" objevolali, tahle byla mnohem víc, než jenom talíř z kopulý a čtyřma nožičkama :)

Enterprise ze STNG byla taky konstruována před více než 20 lety a rozhodně mi směšně nepřipadá, to stejné Voyager. Podle mě nejde o to, kdy byla ta loď vymyšlena, ale jak vypadá(autoři si s tím moc práce nedali)...Neměli sice dnešní technologie, ale je spousta starých filmů, kde jsou efekty na vysoké úrovni a filmy neztratily atmosféru...a ta zmíněná loďka vypadá fakt směšně, komicky na mě působí i celý první seriál-účesy ala 60.léta, směšné roláky, kulisy, které vypadají jako kulisy a ne jako prostředí v seriálu. STNG je taky dost starý, ale je velmi dobře udělaný, mají nadčasové uniformy, lodě i myšlení, ne nějaká "hárka" rockových skupin z 80.let :D
První seriál na mě rozhodně nepůsobí jako "startrekovský", když ta hrůza běžela v TV, tak jsem se tomu musel pořád smát (a to nemluvím o dějové linie např. v jednom díle potkali rasu, která vypada jak starověcí Římané a ty jejich meče, každý o velikosti MiniGunu mě fakt dostaly,hehe nebo další díl, jak je tam honila nějaká neviditelná síla, a makeup mimozemšťanů, no děs-to snad vymýšleli hippies).
Ale každému se líbí něco jiného, chápu, že máme rozdílné názory...
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]

Příspěvek 22.6.2009 08:36:25
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Smithe : Kdybys žil před těmi padesáti lety a měl k dispozici pouze original series, myslím, že by se Ti velmi, velmi líbila a vzal bys ji zavděk. Nyní v době počítačových efektů jsme již moc rozmlsaní a starou klasikou pohrdáme (někteří)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 22.6.2009 10:51:32
Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Smithe : Kdybys žil před těmi padesáti lety a měl k dispozici pouze original series, myslím, že by se Ti velmi, velmi líbila a vzal bys ji zavděk. Nyní v době počítačových efektů jsme již moc rozmlsaní a starou klasikou pohrdáme (někteří)

Já se nevysmívám klasice, rád skouknu některé filmy ČSR z období 1.republiky, které jsou ovšem kvalitní. Ale některá dílka jsou prostě hrozná. To stejné platí o sci-fi. Znám filmy, co jsou taky z 60.let, ale jsou zajímavě zpracované, ale taky znám filmy a seriály, které jsou svou kvalitou hrozné a to mluvím o produkci 60.,70.,80. a 90.let. Kdybych žil v 60.letech, tak bych měl stejný názor, jako mám teď. Např.horor Věc (The Thing) je z 80.let a ikdyž jsou efekty trošku zastaralé, nikdy mi to nepřišlo jako směšné, naopak atmosféra byla vždy skvělá.

Je totiž velký rozdíl v možnostech, jaké kdysi filmaři měli a v tom, jak kvalitně na filmu pracovali.
A některé filmy/seriály tedy pěkně odfákli, viz original star trek seriál.
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]

Příspěvek 09.7.2009 07:12:19
Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se nejvíc nelíbila ta Martinova loď a ten šmejd co měl Ra
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

Příspěvek 09.7.2009 15:58:17

Odpovědět s citací

mě se nejvíce líbí oneill,304, ori ship a hiveshipka, nejhnusnejsi je hatak ty se mi vůbec nelíbí

Příspěvek 09.7.2009 17:39:34
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nejhnusnější sci-fi loď ? Tak to ze seriálů, které sleduji to nebude asi žádná...

Úplně mě tady vždycky nadchnou ti malý fagani, kteří ví ho*no a pletou si milion epizod dohromady :lol:

Ať se Vám Aurora líbí či ne, tak co jste tu napsali (mluvím k odpůrcům) je naprostá blbost...

Aurora (ta první) byl vrak (jak naznačuje i fotka) a jakmile zapli ty dálkový senzory, tím se zapla Aurora a začla směřovat zpět k Atlantis... pokud jste si všimli, tak neletěla HP ale pouze podsvětelnýma motorama, spíš se zdálo, že i stojí :lol: . Ta Aurora s živýma antikama měla HP v háji, tak upravili podsvětelný motory co nejblíže k rychlosti světla...a Orion? Pokud se podíváš ty .... tak lítá stejně rychle jako Daedalus ;) je to vidět v mnoha dílech... třeba i v 4x11, kde Aurora cestovatelů letí stejně jako zbytek flotily... tak než začneš něco říkat ty omezenej tupče, tak se na to pořádně podívej...

A ještě... že nevydrží pár střel... štít měl Orion dole (teda skoro) a kdyby ho nevypnuli na úkor Dronů, tak by asi ještě nějakou chvíli vydržel... ale stejně si jednu Hive dal a na tu druhou Daedalus vůbec nestačil... tak mlč... sice je to kocábka minimálně 10 000 let stará, ale stejně si dá každou loď, která v SG je...

Btw: asg. a silný zbraně? Ty beamy nikdy na svých lodích neměli... poslední zbraně, co na lodích měli, byly ty na O'Neillovi... a ty nestačily ani na ty nový Hataky Anubise a ty je ničily... takže bych se tu moc o síle Asg. nechvástal, protože šli do pryč, pak vymysleli zázračně ty svoje beamy (což mi přijde trochu jako vaření z vody od scénáristů, protože měli v rukách poslední epku) a už je nestačili sami nikam dát a odbouchli se :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 09.7.2009 18:12:45
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nejhnusnější? To asi žádná, všechny mají něco do sebe. Pokud bych měl ale vybrat nějákou, která se mi líbila asi nejmíň, tak to budou dvě:

Třída Constellation
[img][./images/thumbs/Enterprise_5_hr_1247159407.jpg]http://trekmovie.com/wp-content/uploads/Enterprise_5_hr.jpg[/img]
- vím, že je to klasika a že tenkrát nějáké extra efekty neměli, ale mě se prostě nelíbí. Constellation Refit už je ale jiný kafe...

Třída Galaxy
Obrázek
- talířová sekce je krásná, ale ten zbytek už mi nějak nesedí, zvláště gondoly jsou ohavné. Zlatý Sovereign...

Příspěvek 09.7.2009 19:07:41
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jednoznačně kolonie z BSG, z takové zrůdnosti se mi chce festovně blít.

:puker:
Obrázek

Příspěvek 09.7.2009 21:31:22
Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nejhorší co se týče designu mi přijdou replikatorská loď(ze sg1), Tel'tac a Ori cruiser
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

Příspěvek 10.7.2009 12:05:07

Odpovědět s citací

juras na ten hatak nestacil billiskner a ne oneill, porádne se radsi divej nez se tu zacnes ohanet a daedalos jsi ji nedal protoze nemel cim (railgunama tezko), jinak nikdy nerikam ze je aurora sracka jen rikam ze bc-304 je lepsi a co se týce těch narazek ze jsem malej fagan co mota epizody do sebe bych jsi si mohl odpustit, taky ti nenadavam

PředchozíDalší

Zpět na Technologie