- That would be virtually limitless power. What happened? - A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field. - He destroyed a solar system. - Meredith. - It was uninhabited. ---------------------
Ano já vím. Jen se ukazoval príklad. Takze kdyz 304 projela bránou tak tam zajel i můstek a pak by zaber uvnitr mustku jak tam teprve vjede. Takze kdyz se neco stane tak potom tam daj záber o pár sekund dríve...
Hvězdná brána: Cesta Antiků Můžete si přečíst zde! Vychází každý týden... Aktuálně 1x6 - Osudové setkání, part 2 [img][./images/thumbs/fgdfgdh_1241450077.jpg]http://files.star-gate-euven.webnode.cz/200000340-21abd22a5c/fgdfgdh.jpg[/img]
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Nešlo by udělat, aby se obrázek zvětšil když na něj kliknu. Nevím jestli to je schválně a nebo jestli to je problem jen u mně ale když na něj kliknu tak se objěví jen černá obrazovka.
Myslím, že je to chyba na stargate.mgm.com protože dřív to šlo bez prolémů a ted mi to taky nejde...
- That would be virtually limitless power. What happened? - A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field. - He destroyed a solar system. - Meredith. - It was uninhabited. ---------------------
Oficiální stránky jsou jaksi pozastavené a obrázky jsou zde vloženy přímou adresou z oficiálních stránek Nějak mě nenapadlo si je uložit a případně někam uploadnout.
Podle mě by měli udělat pořádný nákresy ke všemu a s pořádnym popisem do posledního detailu.Měli by to udělat,aby si pořádně zametli před svim domem.Snad si nemyslej že to co vydali STAČÍ .I když to bylo hezky zpracovaný pořád to byl hodně slabej odvar .
No, vzhledem k tomu, ze kazdý trochu schopný clovek si toto dokáze udelat relativne zadarmo v Gimpu nebo PhotoShopu a bez chyb, tak by delání brozurky bylo opravdu plýtvání penez. Jenze ona by se k nám do CR stejne nedostala, protoze u nás se vydávaj jen brozurky "Ordinace v Ruzové Ulici"
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009