Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Zásoby na Destiny

Zásoby na Destiny

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 23.1.2011 01:01:19
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak ano krabička nábojů vyjde levněji než kvalitní CGI efekty... já mluvil jen o konkrétním jednom efektu...

Jinak co se týče těch mojich efektů.... Nedělám to v žádném freeware programu, a ano zkoušel jsem je dát do videa, dokonce dělám na jednom menším amatérském filmu zaměřeným na téma HL2... ty fotky jsou pouze vedlejší... program ve kterém to dělám se jmenuje Adobe After effect, a co jsem koukal na tzv. "efektáře" pro SGU tak ti to dělaly taky v něm...
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 29.8.2011 20:17:51
SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sice o tomhle moc nevím, ale taky vemte na vědomí, že scény se točí několikrát dokola a pokud se střílí z automatických zbraní, tak je to dost nábojů :-D Efekt se udělá jednou a je hotový, ale přikláním se k názoru, že náboje budou asi levnější :-D

Příspěvek 20.10.2011 18:31:57
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

No, pokud ty slepáky sami laborují, může to být v konečné fázi mnohem méně než 8 babek za krabku.

Death revan má pavdu v tom, že nádrže na vodu NEJSOU zásoby co tam lidé přivezli (a že TYHLE NÁDRŽE už byly nejspíš na palubě v antických skladech). Taky má pravdu v tom, že vzhled nádrže určuje její funkce a tím pádem nebude moc velký vzhledový rozdíl mezi Antickým "sudem" a Taurijským "sudem".

Co mi ale přijde zvláštní - všimněte si na tom obrázku mezi těma hranatýma nádržema, že antici používali naprosto shodnou technologii paletování se stejným rozchodem pro lyžiny paleťáku jako se používá teď mezi lidma... :D

sasa.cz:
Neber to zle, ale oba mluvíte o něčem jiném. Nikdo nenaznačoval, že když to uděláš "amatérsky" - tj doma a zadarmo, že to MUSÍ být špatné. Jenom prostě platí to, že když chceš kvalitu, musíš si jí zaplatit. TOHLE platí i pro CGI efekty, stejně jako pro jiné věci. Efekt JDE relativně levně vytvořit, ale koukáš se na to z pohledu fana, kterýho by ani nenapadlo chtít za svojí práci prachy. Až bys to dělal dva nebo tři měsíce v kuse a pomalu začínal umírat hlady (a půjčovat si prachy na upomínky kvůli energii kterou žere tvůj počítač při modelování dnem i nocí), nějáký "příjem" prostě přijmout musíš.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Předchozí

Zpět na Technologie