Když už jste tam nahoře začli o schodech, jaký jsou asi schody v Hataku? Nebo miluju, když na Atlantis nejdou transportéry zvlášť ,když to musí McKey vyšlapat
Typoval jsem, že to vyhraje Asgardský transportovací systém, ale ne na plný čáře, nojo no, je to rychlý a modrý
já bych hlasoval pro gadmeerský transportní systém - SG1 04x09
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Antici ale přece mají transportní technologii. Tu co přenášela Merlina z planety na planetu, když to bylo ve spolupráci s bránou. Tam je řídící prvek ten obelisk, co byl u brány. Podle mě to ale vymysleli až když se vrátily na Zem, protože na Atlantis ani jinde to neni, ale podle mě se to dá srovnat s Asgardským paprskem.
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.
jak je něco častěji k vidění automaticky si to vybere většina lidí, ale já bych dal přednost Gadmeerskému transportnímu systému - SG1 4x09
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
víš je tam ještě možnost "jiný druh transportu" a já bych ho bral hlavně proto, že při jeho aktivaci není ten nepříjemnej záblesk. navíc se mi zdá takovej lepší - asgardský tr. :dematerializuje a jako světlo přenese někam, kde znova zhmotní. gadmeerský tr. :jen vás obklopí oranžová záře, která pak zmizí a jste na určeném místě.
není! Gadmeerský systém: na jednom místě zmizíte a na jiném se objevíte, ale asgardský systém tě rozloží na světlo a přenese tě jinam. Vždyť víš, že když někoho transportujou tak se objeví to světlo a jakoby ho odnese pryč. pusť si epizodu SG1 4x09 a uvidíš rozdíl
Jednoznačně kruhy. Jsou zajímavý, realistický. Asagarskej beam je moc silnej a hlavně o ničem, protože každej má hned rušičky.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra