pokud vím tak antikove maji ZPM a někde sem čet že najdeme výrobní linku na drony a bude napájená 1 ZPM ale my ji budeme napájet naq reaktorama a tak jich budeme vyrábět ,,jen'' 300-500 za měsíc a podle mě se vyrábí ve zhmotňovači protože je to rychlejší a proč nevyrábí drony i asgardi je to přece good zbraň která pronikne i štítem ori a je perfektní i proti stíhačům perfektní na golaudy.
Já bych to viděl takhle: nějaký wraithsky vědec vyvíjel v tajnosti novou zbraň antikove ho našli a viděli že by se jim to mohlo hodit do krámu a tak to zkoumali a zjistili že když tomu daj dobrej zdroj energie tak to bude über zbraň.
Díky bohu že jsem ateista
Rodney: Netrefili bychom ani stodolu John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola
pronikne i štítem ori a je perfektní i proti stíhačům perfektní na golaudy.
No spíš je sundá dolů než pronikne.Navíc v tý alternativní realitě(10x13) na jedinou loď ori vybili ZPM,takže těch dronů vypustili opravdu hodně a nebo měli málo energie
scortis: a proto Shepp s Rodneym našli místo, kde vymýšleli Drony a bylo to zcela antický, že
BigQ: spíš to ZPM nemělo šťávu, to ZPM tam slouží, aby si měl zaplý křeslo a mohl je navádět/řídit, ten Dron má vlastní zdroj, takže ho napájet nemusíš