Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
Já to s těma dluhama náhodou tušil-furt to někde píšou.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
by mě zajímalo jak by to vypadalo, kdyby se brána nacházela v česku
Kdyby byla hvězdná brána na našem území,tak už tenhle svět dávno neexistuje,atlantida je zničená,goualdi ovládaj galaxii pod vedením Anubise,tokrové i asg. jsou už dávno vyhlazený atd...
by mě zajímalo jak by to vypadalo, kdyby se brána nacházela v česku
Kdyby byla hvězdná brána na našem území,tak už tenhle svět dávno neexistuje,atlantida je zničená,goualdi ovládaj galaxii pod vedením Anubise,tokrové i asg. jsou už dávno vyhlazený atd...
Anubis by se stejně objevil i bez našich zásahů a se svými znalostmi by dokázal ovládnout galaxii,ale před nim by ještě asi vládnul Rá,protože by sme ho nezabili
Poslanci by se o ní tak dlouho hádali a tak moc to propagovali pro svou stranu až by sama vybuchla a zničila půlku světa jinak by to odcizili naši romští spoluobčané, mongolci by to obšili jako volant, abychom to nepoznali a pak by to převezli uplně jinam a pak bychom za to MY museli ještě zaplatit a skončilo by to na té skládce, kde by to reagovalo s tamníma chemikáliema a zamořilo by to i jádro planety
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah