Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
William Ronson, George Hammond, Lionel Pendergast, Steven Caldwell, Paul Emerson, Abraham Ellis, Sobolová(z alternativní reality), Davidson, Henry "Hank" Landry, Cameron Mitchell
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
ne tak jako vždycky jsem byl zvyklej na takový normální kapitány plk.Emerson, plk. Caldwell a najednou kapitán Sobolová to mi tam prostě tak divně zní no si nemůžu pomoct
Nvm proč tam pleteš lidi z SG-1, když ti maj akorát hodnost stejnou jako kapitání lodí, tak je občas zastupovali, když letěli bez posádky nebo tak, protože když tam je jen SG-1 tak se té lodi nemůže nic stát (rozuměj nezničitelná)
Sobolová byla velitelkou toho Daedala z alternativní reality. V alternativní realitě velela Carterová na Phoenixu, proto tam je. Mitchell je tam, protože velel na Odyssey v AoT. Landry tam možná nepatří, protože jen vlastně zastupoval Davidsona, ale stejně jsem ho tam dal.
EDIT: a třeba Hammond nebyl žádný zastupující velitel, ten Prometheovi skutečně velel. Sice jenom krátce, ale i to se počítá.
Mitchel velel v AoT Odysee z důvodu, který jsem psal: aby byla nezničitelná To tam můžeš rovnou vyjmenovat všechny, kteří tam kdy byli v křesle, tudíž i Daniel, O'Neill atd.