Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Projekt Arcturus

Projekt Arcturus

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 14.5.2014 20:30:06
Teku Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Technicky za to pokud by se někomu podařilo nahromadit čistou energii a pak ji narvat do jednoho bodu na zemi.....určitě by to udělalo červí díru (nebo černou :rflmao: ). Jenže co je čistá energie.....chtělo by to tabulku jak jsou energie zavislé na sobě.... (např: Elektrická energie je zavislá na kinetickéatd...)
Podle mě plasma je taková čistá energie.... jenže vyrobit dostatek plazmatu a ve vysoké teplotě s vysokou rychlostí ho narvat do nějakého bodu na zemi..... to chce odvahu. Dneska jsou technologie na vysoké úrovni....nanoboti dokážou se replikovat a dokonce měnit atomarní struktury.... atd.
Když už otevřít okno někam tak už do jiného vesmíru, paralerního a nějakého s magii.... proč? Magie vám otevře okno kamkoliv protože podle teorie paralerních vesmírů můžou být jiné fyzikalní zákony v jiném paralerním vesmíru..... A taky jiné atomy atd. Takže pro fanoušky anime.... ano, pokud je teorie pravdivá, jak vypadá anime tak vypadá nějaký vesmír :D Já moc na anime nejsem ale i tak bych se rád koukal do pár vesmíru (TARDIS stačí :P). Takže páni a dámy fyzikové.... co začít přemýšlet jak otevřít okno do jiného vesmíru? Poslechnu si nápady a pak napíšu svůj.

Díky za přečtení.

a je mi 15 :P

Předchozí

Zpět na Technologie