"získat ZPM je jako mít nějaký děsný bohatství" tohle sem někdo napsal a já s tim fakt musim souhlasit
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
všechno chce jen energii. naši Atlanťané chtějí navíc kompaktní zdroj energie.ale za těch pět sérií mohli aspoň ukázat jak se někdo snaží vyrobit ZPM - i neúspešně bych to bral. oni se prostě snad jednou rozhodli, že je budou krást a to je pro ně asi celý
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
pokud by antikové vůbec měli nějakou měnu. "ZPM stojí milion antických korun!"
Asi je to jednodušší, zábavnější a tvoří to děj mnoha epizod... pro scénář zlatej důl, pro diváka podívaná...
Kdyby se to ZPM muselo kupovat, tak bych řekl, že to byl dobrej marketingovej tah od Antiků
Tim marketingem si mi dostal .
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Jen by mi zájímaly jejich ceny. Určitě by byly přemrštěný neboť by na to anitici měli monopol. Leda to koupit od Oriů kteří se ale nedělí.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Ale zaujimalo by ma preco si ZPM nevyrabame sami, predsa v tej atlantskej OBROVSKEJ databáze museli mat antici návod na výrobu ZPM. Aj Asurania si ich vyrábali sami a nejaká z tych stoviek labaratorií v Atlantide musela byť určená na toto nie ? ? ?
No to bysme pak pak byli neporazitelný což by bylo pro seriál posledním hřebíčkem do rakve .
Ale zaujimalo by ma preco si ZPM nevyrabame sami, predsa v tej atlantskej OBROVSKEJ databáze museli mat antici návod na výrobu ZPM. Aj Asurania si ich vyrábali sami a nejaká z tych stoviek labaratorií v Atlantide musela byť určená na toto nie ? ? ?
podla mna jednoznacene zbrane hive ship lebo ich sila bola urcena mnozstvom energie a velkostou .................... a kedze sa rat superhive tak tie jej strely boli jedna z mala veci ktore by dokazali v priebehu par minut znicit atlantis potom anticky satelitovy luč a asuransky lúč potom ori wc delo a asgardsky paprskomet potom dron ( je sice vynikajúca zbran ale predsa je obmedzeny pooctom takze preto je az na 4 mieste)