Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
K epizodě, epizoda byla celkem nudná, pak až ten závěr byl docela zejímavej, asi se dívat budu, protože na rozdíl od Villains mají Fugitives o dost lepší příběh (zatím usuzuji). Hiro a overálek pro Anda - to si mohli odpustit, ale to čipování potom bylo drsný ![]() Syler přežil ![]() No, trochu si to u mě pohnojili s Benettem a Angelou, kteří nejspíš s Nathanem spolupracují, zajímalo by mě, jestli se z toho Noah před Clair vykroutí co dělal v kokpitu toho letadla, myslim že už mu neodpustí, teda doufám, protože mě to taky rozčílilo.. A totální trapnost dílu: "Obejmeš velkýho bráchu" Přes určité nedostatky koukatelné.,. |
Když to takhle půjde dál, bude se na to dát jistě koukat ![]() Zajímalo by mě, jestli je Syler takovej dobrák nebo má s tím klukem nějaké postraní úmysly... Zase mi to začíná připomínat I.sérii i když zatim z povzdálí... |
Už na nás zase vytahujou Sylarovu lidskost, jako by snad nějakou měl. Doufám, že tomu klukovi usekne hlavu, když už to udělal Elle, jinak jsou mi scénáristi docela podezřelý. Nejvíc to ošéfoval "psycho killer" na konec ![]() Tracy mi bylo dost líto, ale nepochopil jsem proč toho chlápka zabila, když věděla, že je to jen šaráda. Mnohem víc by jí pomohlo hodit Bambi pohled a ukázat jak jí tam utlačujou. Jinak Clair se nám vztekla, ale to jak si stěžovala, že o bezpečí rodiny jí vypráví od 15ti jako by už mířila do důchodu mě zdeprimovalo ![]() ![]() Hiro je Hiro a nezaslouží si komentář. |
..tahle epizoda mi připoměla jednu z první série - Company man - byla o Benettovi a byla flashbacková a byla dobrá! Vyloženě tomu svědčilo že tam nebylo hodně postav, tak jak to občas bývá obvyklé. Jsem rád, že ukázali, jak se k nim Noah dostal, jenom jsem čekal, že se dozvíme víc o tom plešounovi, ale řekl bych že mu někdo se schopností zabil rodinu...protože je vyloženě zaujatý ![]() V jednu chvíli jsem se začínal obávat, že Benett bude skutečně villain, jak bylo naznačeno v traileru, ale (to už se dostáváme k jádru) nakonec se objevil kdo? ANGELA, která má nějaký plán..řekl bych plán, jak zastavit Nathana, či co... I když asi Noah bude kvůli tomu muset udělat hodně hnusných věcí. A podle mě to je právě Angela, která Clair posílá ty zprávy podepsané REBEL.. Zkrátka babička Petrelliová nezklamala a je stále mojí nejoblíbenější postavou a hned za ní je samozřejmě Noah Benett, obzvláště po téhle epizodě. Navíc si teď uvědomuju, jakej to je vlastně frajer, že z něj Matt nic nedostal i když byl sjetej... ![]() |