Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 04.2.2009 22:41:30
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ted me tak napada... kdyz oznamili ze spolecnost dala vsem tem co maji schopnosti, injekci kterou jim ty schopnosti dali, jak je mohl mit ten blondak co mel byt ten samuraj, kterymu pomahal hiro? ten prece zil pred nekolika stovkama let... a pochybuju ze mu dali injekci a soupli ho nekolik set let do minulosti

Příspěvek 04.2.2009 22:57:34
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nepamatuju se, že by tam něco takovýho řikali...

K novýmu volume: nějak mě to nenadchlo, asi se sice budu na heroes dívat dál (kdový třeba se jednou vzpamatujuou), ale už to neni ono.
Obrázek

Příspěvek 04.2.2009 23:35:00
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

14 epizody bya dobra a Nethan jako zaporak!!...to bude zajimavy
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 05.2.2009 16:25:51
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ralen píše:
Nepamatuju se, že by tam něco takovýho řikali...

K novýmu volume: nějak mě to nenadchlo, asi se sice budu na heroes dívat dál (kdový třeba se jednou vzpamatujuou), ale už to neni ono.

v minulym volume, bylo to o tom vzorci kterej mohl dat ty schopnosti, diky tomu vzorci maji vsichni ty schopnosti...

Příspěvek 05.2.2009 18:06:44
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já jsem to pochopil tak, že MOHL dát schopnost/vyvolat ji, ale to ještě neznamená, že je mohli mít jenom díky tomu. Někdo to mohl mít přirozeně. Kdyby je dávali všem, tak by asi věděli kdo je má, ne? A nemuseli by je hledat a chytat... Samozřejmě se můžu mýlit...
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 05.2.2009 23:11:53
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Arekol píše:
v minulym volume, bylo to o tom vzorci kterej mohl dat ty schopnosti, diky tomu vzorci maji vsichni ty schopnosti...

Pokud se dobře pamatuju, tak tam bylo, že díky tomu vzorci je má Nathan, ale o ostatních řeč nebyla.
Obrázek

Příspěvek 06.2.2009 07:24:11
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

diky vzorci je maj podle me vsichni deti tech typku ze spolecnosti, takze peter, nathan, hiro...

Příspěvek 06.2.2009 08:46:43
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak to možná, ale Adam Monroe rozhodně dítětem nikoho z nich není...
www.familyguy.cz

Příspěvek 06.2.2009 11:48:29
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Arekol píše:
diky vzorci je maj podle me vsichni deti tech typku ze spolecnosti, takze peter, nathan, hiro...

Nevidim žádnej důvod proč si to myslet. Už si ten díl moc nepamatuju, ale myslim že se tam řešilo něco jako že Nathanův otec byl zklamanej tim, že žádný schopnosti neměl a tudíž mu je dal pomocí toho vzroce, z čehož by jednoznačně vyplývalo, že se s tim Petr narodil.
Obrázek

Příspěvek 07.2.2009 16:19:10
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak vzhledem k tomu, že vzorec vytvořila ta vědkyně, kterou ve druhé sérii zabil Kensei, která byla navíc z generace angely, kaita, atd.. tak už ti všichni se se schopnostmi narodili. A podle vzorce dostal schopnosti doopravdy jenom Nathan (zatím, možná že jich bylo víc).
Toto je spoiler!!!:
K epizodě, epizoda byla celkem nudná, pak až ten závěr byl docela zejímavej, asi se dívat budu, protože na rozdíl od Villains mají Fugitives o dost lepší příběh (zatím usuzuji). Hiro a overálek pro Anda - to si mohli odpustit, ale to čipování potom bylo drsný :lol:
Syler přežil :twisted: to se dalo čekat a jsem rád, snad s ním nebudou dělat ty hovadiny jak v minulým volume.
No, trochu si to u mě pohnojili s Benettem a Angelou, kteří nejspíš s Nathanem spolupracují, zajímalo by mě, jestli se z toho Noah před Clair vykroutí co dělal v kokpitu toho letadla, myslim že už mu neodpustí, teda doufám, protože mě to taky rozčílilo..
A totální trapnost dílu: "Obejmeš velkýho bráchu"

Přes určité nedostatky koukatelné.,.

Příspěvek 11.2.2009 14:00:01
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x15 - průměr... jsem zvědavý kam to povede.. Nebylo tam nic co by mě naštvalo nebo nějak zvlášť nadchlo.. nic víc nemá asi cenu psát...

Příspěvek 11.2.2009 14:22:02
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

peknej dil, konecne jsou vsichni zaporaci, az na clair, ktera si najivne mysli ze ona je ta dobra :D

Příspěvek 17.2.2009 19:33:36
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x16
Toto je spoiler!!!:
Když to takhle půjde dál, bude se na to dát jistě koukat :) Clair se nám vzbouřila a nechala tatíka vyhodit z baráku, no a jsem zvědav co Peter s Noahem udělají... Jinak chudák Tracy, doufám že se Nathanovi pomstí...
Zajímalo by mě, jestli je Syler takovej dobrák nebo má s tím klukem nějaké postraní úmysly...

Zase mi to začíná připomínat I.sérii i když zatim z povzdálí...

Příspěvek 17.2.2009 19:35:22
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

ted jsme sosnul titulky a jdu se mrknou
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 18.2.2009 13:10:46
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Už na nás zase vytahujou Sylarovu lidskost, jako by snad nějakou měl. Doufám, že tomu klukovi usekne hlavu, když už to udělal Elle, jinak jsou mi scénáristi docela podezřelý. Nejvíc to ošéfoval "psycho killer" na konec :-D.
Tracy mi bylo dost líto, ale nepochopil jsem proč toho chlápka zabila, když věděla, že je to jen šaráda. Mnohem víc by jí pomohlo hodit Bambi pohled a ukázat jak jí tam utlačujou.
Jinak Clair se nám vztekla, ale to jak si stěžovala, že o bezpečí rodiny jí vypráví od 15ti jako by už mířila do důchodu mě zdeprimovalo :-D. Pro dobro všech pronásledovaných doufám, že má Clair dost velkou skříň :-D
Hiro je Hiro a nezaslouží si komentář.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 18.2.2009 13:44:57
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Clair, vyhoď toho týpka, stěhuju se tam já... :D

Příspěvek 18.2.2009 15:07:58
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě jednou uslyším Hirovo "Yataaaaa", tak ho vezmu páncí po hlavě :wall: :wall: Ten mě tak leze na nervy, až je to neskutečný.

Příspěvek 19.2.2009 01:05:21
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ty se ještě díváš :D Jsem si myslel, že se po minulé sérii počet diváku tady na fóru zredukoval na 3-4 :)

Příspěvek 19.2.2009 07:27:51
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

mno tak se zase o jednoho zvýšil, po menší pauze opět začínám sledovat Heroes, viděl jsem už první čtyři díly třetí řady a zatím jsem spokojenej, už se těšim na večír až se juknu na pátej díl, konec čtvrtého byl jedním slovem zajímavý :lol:

Příspěvek 19.2.2009 10:49:59
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Ty se ještě díváš :D Jsem si myslel, že se po minulé sérii počet diváku tady na fóru zredukoval na 3-4 :)

:D :D
Taky se ještě dívám, i když.... nevím jak dlouho to ještě vydržím. Poslední díl jsem ještě ani neviděl.
www.familyguy.cz

Příspěvek 25.2.2009 00:57:52
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x17

Vydařená epizoda...

Toto je spoiler!!!:
..tahle epizoda mi připoměla jednu z první série - Company man - byla o Benettovi a byla flashbacková a byla dobrá! Vyloženě tomu svědčilo že tam nebylo hodně postav, tak jak to občas bývá obvyklé.

Jsem rád, že ukázali, jak se k nim Noah dostal, jenom jsem čekal, že se dozvíme víc o tom plešounovi, ale řekl bych že mu někdo se schopností zabil rodinu...protože je vyloženě zaujatý :)

V jednu chvíli jsem se začínal obávat, že Benett bude skutečně villain, jak bylo naznačeno v traileru, ale (to už se dostáváme k jádru) nakonec se objevil kdo? ANGELA, která má nějaký plán..řekl bych plán, jak zastavit Nathana, či co... I když asi Noah bude kvůli tomu muset udělat hodně hnusných věcí.

A podle mě to je právě Angela, která Clair posílá ty zprávy podepsané REBEL.. Zkrátka babička Petrelliová nezklamala a je stále mojí nejoblíbenější postavou a hned za ní je samozřejmě Noah Benett, obzvláště po téhle epizodě. Navíc si teď uvědomuju, jakej to je vlastně frajer, že z něj Matt nic nedostal i když byl sjetej... :D

Příspěvek 25.2.2009 13:52:29
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak pro mne zatím nejlepší epizoda Fugitives.
I když i tak pořád nic extra.
www.familyguy.cz

Příspěvek 25.2.2009 19:08:28
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak tohle byla jedna z tech hodne slabsich epizod :)

Příspěvek 25.2.2009 19:28:33
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

takovy prumer skoda ze jen zamerena na Matta Sureshe a Petera , chybeli ostatni..
" IMMORTALITY "

Příspěvek 25.2.2009 22:00:55
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já si myslim, že když jsou tam ostatní, vzniká velmi hrdinný ale příliš přechucený salát...

PředchozíDalší

Zpět na Heroes