Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 13.12.2008 13:28:53
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jéžiš...blondýn tam ještě bude...

Příspěvek 13.12.2008 19:51:01
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Od tebe to sedí :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 16.12.2008 23:31:09
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Koukám že na finále Heroes 2008 tu nikdo moc nechvátá :D .. Já už začal i stahovat a titulky jsou taky tak uvidím, jestli to ještě dneska zmáknu...

Edit:

Toto je spoiler!!!:
No, tak jsem dokoukal.. A nečekal bych, že to dopadne, až tak dobře... Téměř nikdo mě tam nevytočil v celé epizodě. Matt+Ando+Daphne+Hiro byli lepší než bych očekával, řekl bych, že to byla nejlepší linie v epizodě. Hiro s bagetou byl luxusní :) vůbec mi nevadil a nepůsobil tak trapně. A hlavně, že se otci nepřiznal... To jak se Ando snažil narušit časoprostorové kontinuum bylo naprosto perfektní, u toho jsem se zasmál nejvíc za epku a pak ještě jednou a to když dal Hiro pěstí Tracy :rflmao: čekal jsem, že jí vzorec vezme Daphne.
Clair+Bennet+Angela+Meredith+Syler. No tak překvapilo mě, že mi Clair nešla na nervy, nechovala se jako nána a konečně to vypadalo, jako, že něco umí a nebyla lítostivá jako vždy. Bennet, který vypustil villains jenom jako návnady - to mi přišlo geniální k jeho postavě i když mu to vlastně nevyšlo.. Jestli je Meredith mrtvá je mi jí líto a jestli je mrtvý Syler (a já si myslím, že ne) tak je mi líto superpadoucha, i když s ním v minulých epizodách dělali to co dělali..
No a teď se dostáváme na dvojici Nathan vs. Peter sice jsem psal že to skončí tím, že si kucí řeknou "I love you", ale takhle jednostranně jsem to teda nečekal...
Peter má znovu schopnosti, Hiro s Andem se prohodili, což je skvělé, protože nebude Hiro nic kazit.. Tracy a Mohinder si myslím, že se dají na stranu Petera, protože dle mého po nich půjde Nathan.
I když pořád nevím, jak mám reagovat na to, že Nathan je teďkon záporák, vzhledem k tomu, že se nikdo neráčil vysvětlit proč Nathan takhle naráz obrátil jako po zásahu bleskem.. Určitě věřím, že mu půjde, chovat se jako "hajzl", ale přišel k tomu, jak slepý k houslím..
No a typuju, že Clair zase od příští epizody začne pochybovat o svém lidství, začne znovu nenávidět Noaha i když ji už tisíckrát zachránil život... Kéž by se tam objevili zase staré zapomenuté postavy...

.. Což všechno vede k otázce, jestli se mám začít koukat na "Fugitives", samozřejmě že budu, protože úterky nebo středy by se dostaly v mém případě do seriálového vakua :) Jenom jestli už to není otroctví a jestli mě to bude bavit. I když podle toho námětu, o čem má tohle volume být, bych řekl, že by to mohl být návrat k první sérii...

Toto je spoiler!!!:
Taky by mě zajímalo, co má teďkon Peter za schopnost..jestli tu samou...odpovídalo by to protože letěl nejspíš díky Nathonovi...

Toto je spoiler!!!:
A závěrem bych chtěl říct: Angela je nejlepší... :twisted:
Naposledy upravil gravidus dne 17.12.2008 01:07:01, celkově upraveno 3

Příspěvek 17.12.2008 00:44:53
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já to viděla, ale už nějak nemám sílu to komentovat....zkazili i poslední dobré postavy...víc nic... :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.12.2008 01:13:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chápu, že si měla Nathanovu postavu ráda a štve mě nejvíc že je ta změna charakteru absolutně nedotažená.. prostě jen tak, z ničeho nic..

Nicméně tady je promo na 3x14 Duel, na kterou si počkáme do 2.2.2009, takže ještě pěknou chvíli...

http://cz.youtube.com/watch?v=SJFdsHkSNAo

Příspěvek 17.12.2008 09:23:30
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Gravidius: No tak kromě toho, že tam všichni mění strany dost často, tak nevím teda jestli je Nathan "teď záporák"... Co byl teda předtím? Úplně hodnej podle mě teda taky ne... Nebo byl Peter ten zlý?
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 17.12.2008 14:30:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Vzhledem k tomu, že kvůli a za pomoci Nathana budou všichni se schopnostmi loveni...

Bych řekl, že je jasné, kdo je hodný a kdo ne... Jenom proto, že si třeba Syler dokáže ospravedlnit proč je masový vrah z něj nedělá klaďáka, i když taky v tom co říká pravdy trochu je...

Příspěvek 17.12.2008 15:06:44
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevim teda jestli to co píšeš ve spoileru je horší než udělat armádu lidí se schopnostmi a pustit do světa...
www.familyguy.cz

Příspěvek 17.12.2008 15:12:39
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hrozný je obojí a záhadně obě dvě záležitosti Nathan podporuje/podporoval i když jak už jsem psal, s ním scénáristi kroutí jako s korouhví na kostele...

=> z toho vyplývá, že je Peter ten hodnej...

A nejlepší je samozřejmě Angela :twisted:

Příspěvek 17.12.2008 16:13:53
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Okej, tak to jo. Já si vysvětlil tvoje "Nathan je teďkon záporák" jakože jen po poslední epizodě, resp. jejím konci... Takže vlastně souhlas...
www.familyguy.cz

Příspěvek 17.12.2008 22:33:19
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Paráda...
Toto je spoiler!!!:
...na konci se objevil mr. African Isaac :D
Ale jako díl sám o sobě nebyl špatný, aspoň teda ta Sylarova hra a Matt, Daphne, Hiro a Ando linie, ale zase to byla jen parádní epizoda, která ovšem v celkovým kontextu volume vychází dost bledě.
No sledování volume 4 si ještě budu muset rozmyslet.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.12.2008 16:54:25
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Finále:
Toto je spoiler!!!:
Noah to přežil :yeah: :yahoo: . Jop, tohle mě vskutku potěšilo :yes:. A v díle se mi jeho konání velmi líbilo.
Doufám, že Sylar je už fakt mrtvej (i když :?), protože už ho mám celkem dost. Teď už to byl jenom psychouš. A jeho smrt...mno, opět nepoužívá supersluch, ale budiž, měl tam nějaký důležitý hovor. Aspoň ho Claire pěkně zlikvidovala.
Nathan...mno, tak jsme tam, kde jsme začínali...spíš mi přijde ještě hůř. Ale tohle mi prostě k němu nesedí. Ne po tom, co dělal v nedávné minulosti.
Andova schopnost je...mno, jemu je na prd. Dala by se ale parádně využít...či zneužít :). A Peter je zas na svém. Jen nejspíš od nuly, ale teď ví, ke komu zajít na návštěvu (nebo se jen nachomýtnout).

Opět porušeny "nastavené" zákonitosti časoprostoru.

Z většiny postav se ve Villans staly psychouši, co se přikloní na tu stranu, jak dobře se zrovna ten den probudí.

Ta závěrečná scéna, jsem si říkala, koho mi to jen ten prezident připomíná...zvlášť ten hlas mi zněl nějak hrozně povědomě... :lol:.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.12.2008 01:35:18
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock:
Toto je spoiler!!!:
....na scéně se také objeví nová postava, kterou bude hrát herec John Glover (známý jako Lionel Luther, otec Lexe Luthera ze Smallville). Představovat bude dlouho očekávaného Sylarova otce, který toho se svým synem bude mít společného víc, než by si Sylar přál....

Opět vykrádám jiné stránky :oops:

Příspěvek 22.12.2008 22:00:02
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak Sylar (mimochodem měl by se přestat koukat na SAW) to asi nějak přežil, znáte ho, ale jestli ne, je v propadlišti dějin ztracena moje oblíbená telekineze. Jinak Péťa má konečně svoji abilitku z5. Meredith je mi líto, ta si jednoduše přišla do dílu na smrt. Clair se zase chovala jako krávo nejtěžšího kalibru ("Zahřej to sklo, střelim do něj a ty tam vzadu uhni, protože si moc blbá aby tě to napadlo samu"). Taky se zdá, že začíná lov :twisted:. To budou konečně ukázky nějaké akce.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 09.1.2009 16:07:44
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Heroes star wants out!
Toto je spoiler!!!:
Sources close to Heroes tell me that one of the show's stars has asked to leave the show at the end of the current season, in part because of a lack of screen time.

According to insiders, NBC has not yet decided whether this actor will be released from his or her contract; however, there is an apparent "death" planned for this season (somewhere in the last few episodes) that could wipe out this character for good.

So who is it?

Well, we can't reveal the actor's name (which is why this is a blind riddle—sorry!) but I can tell you:

1. It's a series regular who's been on since season one.
2. Some of you fans would freak if this actor were to leave.
3. This particular Hero-ic soul has more name recognition than others in the cast.
4. According to Peacock-net insiders, NBC is not likely to release this actor. (See number three.)
5. If this actor does return for season four, there's an easy way to bring him or her back from the planned "death."
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 03.2.2009 19:24:01
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Musím říct, že jsem ještě nenašel odvahu stahovat, dokud někdo nenapíše jaký to bylo... tak šup šup :)

Příspěvek 03.2.2009 20:06:12
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No já tu odvahu nevím kde našla, ale nějak nemám sílu to vůbec komentovat...Po shlednutí mě napadlo jen toto: Proč já to sakra pořád sleduju?.. :scratch:

Tim ale nechci odrazovat :D

Příspěvek 03.2.2009 20:12:39
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak ten první díl nové kapitoly byl poněkud...ehm...rozpačitý.
Měla bych k tomu asi jen jeden zoufalý výkřik: Vraťte postavám mozek!!! :stavka:
Teda aspoň těm postavám, co měly mozek předtím.

Příspěvek 03.2.2009 20:27:42
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

poslete mi P.M kde to stahnu, nejak to nemuzu najit

Příspěvek 03.2.2009 21:58:39
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No... co k tomu říct? Na rozjezd nic moc, tak nějak celé čekatelné... Ještě tomu dám šanci samozřejmě, ale když k tomu zrovna sledujete takový skvělý seriál jako BSG tak se to vůbec nedá srovnávat...
Taky doufám, že se v dalších dílech zase nebudou rychle měnit strany/převlékat kabáty.

Toto je spoiler!!!:
A Nathan poslal tím letadlem teda várku samých známých... asi až na toho co vyletěl ven...
www.familyguy.cz

Příspěvek 03.2.2009 22:09:56
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ó bože to zas byla blbost, já teda nevím proč to ještě pokračuje... po první sérce měli zajímavou myšlenku s virem a rozdělením světa atd. ale na tu se kvůli stávce nedostalo tak místo jedné pořádné charpter natočí 4 šuré? kdyby na to nečuměl brašin tak to ani netahám to i Olovo je na tom lípe...
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 04.2.2009 12:20:17
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Me se prvni episoda teto kapitoly libila. Myslim si, ze ten namet je s prihlednutim k traileru na dalsi episodu zajimavy. Jedine co mi vadi je Clair.... ta holka je strasne agilni (aspon me to leze na nervy) a to byvala kdysi mou oblibenou postavou. Kazdopadne se tesim na dalsi episody.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 04.2.2009 13:12:55
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Claire je moc namachrovaná. Ale tak částečně má proč...
www.familyguy.cz

Příspěvek 04.2.2009 18:12:30
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se teda přiznám, že jsem ještě tu odvahu stáhnout to nenašel. 8) Hodně váhám, jestli tomu dát ještě šanci, ale nevím nevím :?

Asi na to mrknu v pátek a podle toho se rozhodnu, jestli budu dál koukat. Snad je to lepší než volume three :)

Příspěvek 04.2.2009 20:20:50
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já aktuální díl další kapitoly viděl a docela mě potěšil. I když už samozřejmě nejsou Heroes to co bývali. Ale naštěstí mě moc nejde o postavy, jako spíš o nějakou koukatelnou zápletku, triky a tu známou partu herců. Nejvíc jsem vždycky fandil Petemu a Claire. No, ať již budou jakkoli povedené nebo nepovedené díly tak seriál dokoukám už jen kvůli tomu že jsou to Heroes.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes