Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
No, tak jsem dokoukal.. A nečekal bych, že to dopadne, až tak dobře... Téměř nikdo mě tam nevytočil v celé epizodě. Matt+Ando+Daphne+Hiro byli lepší než bych očekával, řekl bych, že to byla nejlepší linie v epizodě. Hiro s bagetou byl luxusní ![]() ![]() Clair+Bennet+Angela+Meredith+Syler. No tak překvapilo mě, že mi Clair nešla na nervy, nechovala se jako nána a konečně to vypadalo, jako, že něco umí a nebyla lítostivá jako vždy. Bennet, který vypustil villains jenom jako návnady - to mi přišlo geniální k jeho postavě i když mu to vlastně nevyšlo.. Jestli je Meredith mrtvá je mi jí líto a jestli je mrtvý Syler (a já si myslím, že ne) tak je mi líto superpadoucha, i když s ním v minulých epizodách dělali to co dělali.. No a teď se dostáváme na dvojici Nathan vs. Peter sice jsem psal že to skončí tím, že si kucí řeknou "I love you", ale takhle jednostranně jsem to teda nečekal... Peter má znovu schopnosti, Hiro s Andem se prohodili, což je skvělé, protože nebude Hiro nic kazit.. Tracy a Mohinder si myslím, že se dají na stranu Petera, protože dle mého po nich půjde Nathan. I když pořád nevím, jak mám reagovat na to, že Nathan je teďkon záporák, vzhledem k tomu, že se nikdo neráčil vysvětlit proč Nathan takhle naráz obrátil jako po zásahu bleskem.. Určitě věřím, že mu půjde, chovat se jako "hajzl", ale přišel k tomu, jak slepý k houslím.. No a typuju, že Clair zase od příští epizody začne pochybovat o svém lidství, začne znovu nenávidět Noaha i když ji už tisíckrát zachránil život... Kéž by se tam objevili zase staré zapomenuté postavy... |
Taky by mě zajímalo, co má teďkon Peter za schopnost..jestli tu samou...odpovídalo by to protože letěl nejspíš díky Nathonovi... |
A závěrem bych chtěl říct: Angela je nejlepší... ![]() |
http://cz.youtube.com/watch?v=SJFdsHkSNAo
...na konci se objevil mr. African Isaac ![]() Ale jako díl sám o sobě nebyl špatný, aspoň teda ta Sylarova hra a Matt, Daphne, Hiro a Ando linie, ale zase to byla jen parádní epizoda, která ovšem v celkovým kontextu volume vychází dost bledě. No sledování volume 4 si ještě budu muset rozmyslet. |
Noah to přežil ![]() ![]() ![]() Doufám, že Sylar je už fakt mrtvej (i když ![]() Nathan...mno, tak jsme tam, kde jsme začínali...spíš mi přijde ještě hůř. Ale tohle mi prostě k němu nesedí. Ne po tom, co dělal v nedávné minulosti. Andova schopnost je...mno, jemu je na prd. Dala by se ale parádně využít...či zneužít ![]() Opět porušeny "nastavené" zákonitosti časoprostoru. Z většiny postav se ve Villans staly psychouši, co se přikloní na tu stranu, jak dobře se zrovna ten den probudí. Ta závěrečná scéna, jsem si říkala, koho mi to jen ten prezident připomíná...zvlášť ten hlas mi zněl nějak hrozně povědomě... ![]() |
....na scéně se také objeví nová postava, kterou bude hrát herec John Glover (známý jako Lionel Luther, otec Lexe Luthera ze Smallville). Představovat bude dlouho očekávaného Sylarova otce, který toho se svým synem bude mít společného víc, než by si Sylar přál.... |
Tak Sylar (mimochodem měl by se přestat koukat na SAW) to asi nějak přežil, znáte ho, ale jestli ne, je v propadlišti dějin ztracena moje oblíbená telekineze. Jinak Péťa má konečně svoji abilitku z5. Meredith je mi líto, ta si jednoduše přišla do dílu na smrt. Clair se zase chovala jako krávo nejtěžšího kalibru ("Zahřej to sklo, střelim do něj a ty tam vzadu uhni, protože si moc blbá aby tě to napadlo samu"). Taky se zdá, že začíná lov ![]() |
Sources close to Heroes tell me that one of the show's stars has asked to leave the show at the end of the current season, in part because of a lack of screen time. According to insiders, NBC has not yet decided whether this actor will be released from his or her contract; however, there is an apparent "death" planned for this season (somewhere in the last few episodes) that could wipe out this character for good. So who is it? Well, we can't reveal the actor's name (which is why this is a blind riddle—sorry!) but I can tell you: 1. It's a series regular who's been on since season one. 2. Some of you fans would freak if this actor were to leave. 3. This particular Hero-ic soul has more name recognition than others in the cast. 4. According to Peacock-net insiders, NBC is not likely to release this actor. (See number three.) 5. If this actor does return for season four, there's an easy way to bring him or her back from the planned "death." |
A Nathan poslal tím letadlem teda várku samých známých... asi až na toho co vyletěl ven... |