Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 04.1.2008 01:31:59
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jeskyně...mno, tam, kde jsem ještě před nedávnem byla...mno...;-) :D. Tak jo, dobře, jsem tomu ráda :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.1.2008 09:32:51
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem zapnul televizi, abych se mrknul, jak si poradili s dabingem. i když jsem viděl jen do první reklamy (ta mě tam jako vždy pěkně naštvala :? ), tak jsem byl s hlasy příjemně spokojen. Až na Micahu tedy, ale to jsem tak trochu tušil, ještě než promluvil. Děti se prostě dabují vždycky špatně. Titulky z japonštiny v rozích obrazovky na nerušících místech mě dostaly, konečně nad tím někde přemýšlel.
Jinak na další díly se pravděpodobně dívat nebudu hned z několika důvodů: Už jsem je všechny viděl, nechtělo by se mi vždy čekat týden, reklamy a v neposlední řadě to, že mi začíná zkouškový - to si radši stahnu nové díly Atlantis. :)

EDIT: Já jsem na fóru služebně starší než Tar-ara?! :D
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 04.1.2008 13:20:19
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Na toho Petera si snad zvyknu... ale ta Vondářková... má moc pisklavej hlas... nevím, ale třeba ve 24 hodinách mi nevadila, ale ted :roll:

Chvíli tam už byl dabovanej Hiro, jak byl v NY a taky to byl takovej dětskej hlas... uvidíme, jak se poperou s jeho ne moc dobrou "angličtinou" :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 04.1.2008 13:37:10
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

:shooting: tak todle by si zasloužili lidi, co vybírali ten dabing...... Asik krapet přeháním ale Mico, u toho sem malem dostala infarkt řídící jednotky :wink: Ach ty dabingy..... :lol:

Nemáte někdo 3řadu??? :bounce:

Příspěvek 04.1.2008 14:22:23
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Kéž bych ji měla. Ale zatím nemám, jelikož ještě není natočená :) A kdoví, kdy bude, protože scénáristi pořád stávkují. :(

Mně se Vondráčková líbila, nemůžu si pomoct. Myslím, že poslední dobou je nadávání na ní spíš "in", protože je docela slavná a tak si lidi dokážou vybavit její obličej a tudíž mají někoho "fyzického" na koho můžou nadávat.
Takový Písařík vůbec nevím, jak vypadá a pro Petera se mi líbil o dost míň. I když Jančík taky nevím, jak vypadá, a hlasově se mi pro Mohindera líbil.
Angličtina s indickým přízvukem prostě napodobit nejde, to lidi musí pochopit. Dabér dělá, co může. Ale lidi nikdy nebudou spokojení.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.1.2008 16:26:26
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ale tady na dabing Mohindera nikdo nenadává, ale na dabing Micaha :lol: a trochu i Petera (ale to není nadávání) :P

Příspěvek 04.1.2008 18:13:12
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak jsem si (kvůli času…) ten díl natočil (bohužel není celý…) a jsem spokojený fanoušek, který to viděl poprvé v životě…
V postavách jsem se ještě nezorientoval a ani nevím kdo koho dabuje…, ale žádné vady (já jako nováček…) jsem si nevšiml (v dabingu).
Bohužel mi ale chybí rozhodující část a to posledních cca 15min. … :( :evil: :x :(
..................................................
Titulky v rohu mě taky dostaly… :shock:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.1.2008 18:17:47
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak ty titulky byli takhle udělaný aji v originále ne? Tak to akorát okopčili :lol:

Jestli si neviděl originál, tak ti dabing přijde normální :lol:

Tam se moc nic nestalo, akorát Peter skočil ze střechy a Nathan ho chytil :P

Příspěvek 04.1.2008 18:29:10
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
...Jestli si neviděl originál, tak ti dabing přijde normální :lol: ...

Vo tom to je . :D

U dabingu SG-1 jste se dohadovali jak přeložit to či ono a podobně. A věřím že ani v tomto případě to nebude jinak… . :wink: Takže máte mojí maličkost k dispozici na posouzení dabingu, 8) takže řeči typu
„ale nováček to a tamto“
z vás (z těch co to viděly a těch je min. většina…) posoudím nejlíp a mě podobný (tj. nikdy to neviděli…) 8) :oops: :D

Edit:
dík za doplnění dílu… :P :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.1.2008 18:41:17
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Myslím, že když se budeš dívat příště, tak tam budeš mít shrnutí, co se stalo v minulé epizodě. Ale možná budeš zmatený ještě víc, protože tam byly vystříhané asi tři scény, z toho jedna, kde padla dost podstatná informace. Ale nebudu ti to spoilovat, jelikož to snad v dalších dílech vysvětlí i bez té zmínky v pilotu.
To už jsi druhý člověk, kterého to zaujalo i s dabingem, to ráda slyším :wink:

To, že Peter skočil ze střechy a Nathan ho chytil je tak, že Nathan VYLETĚL do vzduchu a Petera chytil :wink: Peter na to (držíce se Nathana za ruce) "Nathane, ty letíš, jak to?" a Nathan na to "Nevím" a Peter mu vyklouzne a končí to tak, že vidíme Nathana a jeho ruku, z níž Peter vyklouzl a řve "Nee!"
Důkladné? Ano, tuhle scénu jsem viděla asi dvacetkrát. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.1.2008 18:46:13
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak tahle jsem to rozepisovat nechtěl :lol: jsem línej na prstíky :lol:

To je best scena, takže :wink:

Já myslím, že tentorkát vystihli překlad dobře, hlavně důležitých věcí a nekomolí názvy jak v SG-1 :lol:

Příspěvek 04.1.2008 18:48:25
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ke mě se dostalo dvd s Heroes od příbuzného asi před týdnem a tenhle seriál mě opravdu chytl, tak jsem si nemohla nechat ujít dabing. Psychicky jsem se připravovala na nejhorší, ale nakonec mě (jako většinu z vás) velmi příjemně překvapil.
K Micahovi mám teda taky výhrady, jeho hlas mi přijde jako od šestileté holky, ale chápu, že dětští dabéři ,aby se ještě hodili k dané postavě, se asi shánějí těžko.
Vondráčková u Claire se mi zase líbila snad nejvíc.
Vypadá to, že tady s výběrem dabérů nezklamali, jsem zvědavá ještě na hlasy dalších postav (Sylar, Matt apod.) :wink:

Příspěvek 04.1.2008 19:27:39
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka:
I tobě samozřejmě děkuji za podrobnější doplnění dílu :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.1.2008 19:34:12
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Rádo se stalo... :wink:

Příště si na nahrávání nastavuj tak minimálně 20 min navíc :lol: (pokud tohle byl ten problém, proč se to nenatočilo celý)

Příspěvek 04.1.2008 20:34:32
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Njn natáčení bylo nastaveno dobře :D (tj. začátek přesně(radši) a konec + cca45min…, ale už nikoho nenapadlo zkontrolovat nastavení hodin videa :? :( (máme totiž v háji displej, kterej funguje jenom když se mu chce :roll: :oops: :roll: ) a ty se bohužel zpožďovaly o hodinu což nechápu… :roll: :shock: :evil: :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.1.2008 22:06:25
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Od kolika je dávají ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 04.1.2008 22:24:38
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

bob 1: od 22:15 ve čtvrtek :wink:

Příspěvek 05.1.2008 09:17:24
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To byl u nás kámen úrazu. Taťka na to byl celkem zvědavý, ale zase ne tak moc, aby na to vydržel čekat do čtvrt na jedenáct. Snad se mi někdy podaří mu to pustit z aspoň divka :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 10.1.2008 18:51:49
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Lidi teď jsem měl obrovské štěstí že jsem ve vedlejší místnosti slyšel televizi, přesněji reklamu na HEROES. Já jsem na ně totiž úplně zapomněl :oops: :oops: :oops: :oops:
A tentokrát si dám na ten timer větší pozor… :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 10.1.2008 18:59:51
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já jsem první díl v češtině neviděla, ale dnes se podívám, abych viděla, jak si poradili s dabingem. Každopádně o děj mi ani tak nejde, protože jsem všechno viděla aspoň dvakrát. Prostě jsem se do toho seriálu zamilovala skoro jako do Stargate :D :lol:

Příspěvek 10.1.2008 21:30:47
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Je to dobře nadabovaný... ale jestli nemáš ráda "leknutí" tak tě varuji, že Micah je nadabovanej uplně strašně :lol:

Příspěvek 11.1.2008 17:22:57
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak jsem se na to kouknul a krapet jsem se v tom zamotal :oops: kdo tedy umí lítat? Oba? Nebo jen ten jeden? A pak ještě ta co vraždila v garáži (promiňte, ale jména nejsou mojí silnou stránkou :oops: ) tak ta má co za schopnosti??
Tak to je asi to vše z nejméně pochopeného :oops:
:?:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.1.2008 17:46:06
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Heroes jsou mystery, čili sází na tajemství. ;-)

Nikki má schopnost supersíly, proto umí rozpůlit člověka.

Z Petrelli bratrů umí lítat oba, ale Peter, ten menší a mladší má ještě něco navíc...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 11.1.2008 17:51:27
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Raynor:
Díky za objasnění. Už se v tom snad tolik nezamotám :D :oops: :wink:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.1.2008 18:18:45
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Musím uznat, že nadabované to opravdu není nejhůř. Tak Micah bylo opravdu leknutí, ale s dětmi je potíž, že dětských dabérů moc není takže si nejde vybírat. Pořád lepší, než aby ho daboval dospělák, co se snaží mluvit jako dítě.
Trochu mě ještě zaskočil hlas Petera, ale nakonec jsem si i na ten zvykla. Nejlíp je nadabovaná Niki, Claire a dr. Suresh, i když jsem si říkala, jak by to dopadlo, kdyby se prohodili dabéři Petera a Mohindera :D :lol:
Dragon: S lidma, co na to teď koukají poprvé je sranda. Nebudu se sice smát moc nahlas, protože jsem k neznalcům Heroes ještě před dvěma týdny patřila taky, ale teď už to znám celý skoro zpaměti :D Kámoška na to začala koukat taky až na Primě a teď ze mě tahá spoilery. Snažím se jí vysvětlit, že když jí to řeknu, celé jí to zkazím.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes