Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Literatura Co právě čtete?

Co právě čtete?

četli jste nějakou zajímavou knihu a chtěli by jste ji doporučit ostatním - můžete zde.

Příspěvek 19.1.2008 19:58:36
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak u mně teď jede Arthur Hailey. Konkrétně Detektiv podle mně jeho druhá nejlepší kniha. Doma mám i Učinný lék.

Příspěvek 21.1.2008 02:38:11
ermendil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jaké to je...mno nějak jsem se rozečet a zvládl kromě Bukanýra i všechny svazky Ságy hadích kněží....bohužel mam jen e-booky...takže asi takhle pěkný :D

edit: teď jsem se pustil do Book of lost tales II od Tolkiena
Nemusíte na mě křičet, stačí když kape...

Příspěvek 21.1.2008 08:16:34
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no já teď dočetl nového Harryho Pottera (anglicky), dalo mi to práci než jsem se tím přelouskal, ale nakonec se to povedlo :D doporučuju!!!
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 21.1.2008 12:54:18
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se konečně dočkala Nakažených. Dostala jsem je k Vánocům a do Silvestra jsem zase neměla co číst :D :lol: Jak už jsem se někde zmiňovala, kdo má rád styl podobný Sapkowskému, tak bych Neomillnerovou doporučovala. Ovšem pokud plánujete pustit se do Nakažených, chopte se knížky Vlastní krev a přečtěte minimálně povídku U každého dubu a Šas, kdy klasy dozrají...pokud tomu budete chtít obětovat víc času, tak všechny o Moire, jinak se v Románu ztratíte. Jinak ale skvělá četba, doporučuju.
No a právě teď zabíjím dny svého zimního spánku ságou o zaklínači, konkrétně jsem teprve u Krve elfů.

Příspěvek 21.1.2008 12:55:47
jarod Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No ja sa teším na koniec skúškového, keď sa pustím do trilógie "Noční hlídka, Denní hlídka a Šerá hlídka" od Sergeja Lukjaněnka a volné pokračovanie "Poslední hlídka (Sergej Lukjaněnko) a Temná hlídka (Vladimir Vasiljev)".

Příspěvek 21.1.2008 13:59:05
wizards Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tedka ctu Sapkowskeho .. - tu pentalogii, původně jsem byl nadšen, ale nějak se mi to moc nelíbí :wink:

Pak se asi vrátím opět k Feistovi četl jsem jen "Saga trhlinove valky" a chci si přečíst kompletně vše :lol:

Příspěvek 30.1.2008 10:22:16
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hurá :cheers: Právě mi pošta doručila Harryho Pottra a Relikvie smrti. Konečně také v rodném jazyce. :D Takže do zítra o mě nikdo neuslyší :lol:

Příspěvek 30.1.2008 13:50:22
Raven Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja jsem si zrovna koupil Draky padleho slunce od Margaret Weisove a Tracyho Hickmana, a i kdyz bych se mel ucit na zkousku, co mam za hodinu, tak si nemuzu pomoct :) . Ja ten Dragonlance proste miluju.
Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.

Příspěvek 11.2.2008 15:26:42
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď momentálně čtu Údolí vykoupení od Reynoldse.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 11.2.2008 15:28:48
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak ja jsem minulý týden přesedlal na Sapkowskeho také - Sága o Zaklínači a Ciri. Velice chytlavé....už nemám čas ani hrani :D
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 13.2.2008 13:51:00
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Plameny hvězd, které sestavil Martin Šust. Mám přečtenou asi půlku, a zatím jsem nenašla jedinou povídku, co by se mi nelíbila :D
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 13.2.2008 17:13:31
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já se začetla, konečně, do Noční hlídky, která mi doma nějakou dobu ležela. Je sice trochu tlustší, ale po třech dnech jsem ve 3/4, jak je skvělá. Akorát budu muset někde sehnat Denní hlídku, protože mám Šerou hlídku, ale jaksi mi chybí prostřední díl. Asi v Praze v Luxoru :D
Film jsem neviděla a dobře jsem udělala. Číst to takhle nezkaženě je úžasné. A dokonce je mi popis Moskvy bližší, než třeba Londýna nebo NY někde v jiné fantasy. Asi proto, že pořád máme hodně společného.

Akorát teď musím najet na nějakou povinnou četbu a tak pokračování asi odložím na později :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.2.2008 17:33:47
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vojna a mír :lol: L.N. Tolstoj
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 13.2.2008 18:59:53
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Michal Viewegh
Báječná léta pod psa
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 13.2.2008 19:59:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
Vojna a mír :lol: L.N. Tolstoj

Máš můj obdiv, tuhle knihu jsem vzdala dvakrát. Ale je pravda, že mít jí v tašce, tak s ní umlátíš zloděje :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Literatura