Klenotka píše:
Elektronická podoba? Fuj, barbare

Kniha se musí číst, ohmatat.
No, on toho Card napsal hodně kolem téhle série, ale přímo z Enderovy série je pak snad Hegemonův stín a Stínové loutky. Spolu s Enderovým stínem je to začátek jiné série, kde už není hlavním hrdinou Ender Wiggin. Ale to jistě víš

Já souhlasím. Ale zaprvé jsem teď ve státech a tahat sebou kupu knížek je nepraktické, zadruhé knížky většinou nekupuju a v knihovně ty nové tak rychle nemají. A nejenom nové - teď jsem začal číst Trhlinové válk od Feista (BTW se mi moc líbí) a ty trubky v knihovně mají první dva díly, ale další dva už ne (myslím z úplně první série). Takže mi nezbylo nic jiného, než to sehnat elektronicky, protože, jak jsem už psal, anglicky sice umím dobře, ale knížky čtu radši v češtině.
A podle Legie patří Stín obra přímo za Stínové loutky a je zase o Fazolkovi (Beanovi).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!