Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who DOCTOR WHO: Nejoblíbenější příběh 6 řady

DOCTOR WHO: Nejoblíbenější příběh 6 řady

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Která epizoda vyhrává tentokrát?

A Christmas Carol
2
6%
The Impossible Astronaut/Day of the Moon
6
18%
The Curse Of The Black Spot
0
Žádná hlasování
The Doctor's Wife
5
15%
The Rebel Flesh/The Almost People
2
6%
A Good Man Goes to War
8
24%
Let's Kill Hitler
4
12%
Night Terrors
0
Žádná hlasování
The Girl Who Waited
1
3%
The God Complex
2
6%
Closing Time
1
3%
The Wedding of River Song
3
9%

Celkem hlasů : 34

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

[img][./images/thumbs/series6cast_1327334076.jpg]http://2.bp.blogspot.com/-gJRMlLlDjDY/TZorvqL_hDI/AAAAAAAADWE/c0B5lZW9vyI/s1600/series6cast.jpg[/img]

Další řada již nějaký čas za námi a ještě dlouho potrvá než se dočkáme nové. Jaký příběh se vám líbil nejvíce tentokrát?

(Miniepizody Space & Time a Night and the Doctor se do hlasování už nevešly)
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Váhala jsem mezi "The Doctor´s Wife" a "The Girl Who Waited", ale nakonec to vyhrála právě zestárlá Amy. Byla to snad jediná epizoda, kde Karen Gillan měla možnost hrát a nejen se tvářit vykuleně (a ukazovat nohy). Navíc se mi líbí takový ten uzavřený kruh jednak s "Amy´s choice" (v pár recenzích TGWW nazvali "Rory´s choice"), a pak s "Big Bang", kdy zase pro změnu Amy čekala na Roryho. Celé to pak docela pěkně navazuje v další epizodě, kde Doctor oba vysadí, takže to je skoro jako uzavření jejich příběhu. Samozřejmě musí kolem nich dořešit spoustu věcí, a Rory mi bude chybět. Amy nikoliv :smile:

Hrozně se mi v té epizodě líbilo, jak z Doctora zase jednou udělali manipulativiho hajzlíka, a taky jeho konfrontace a slovní výměny s Rorym (a starou Amy).

Takové ty miniodkazy na "Za zrcadlem", třeba v podobě zahrady, která jakoby vypadla právě z "Alenky" nebo ta velká lupa jako časové okno, se mi hrozně líbily, stejně jako ta bílá jednoduchost.

Vidět epizodu, kde zase jsou jen hlavní postavy bez vlivu zvenku, bylo osvěžující.

Těsně za tím by určitě byla skvělá Gaimanova epizoda (měl by epizod do DW psát víc), a pak se mi zpětně poměrně líbil God Complex.

Let´s kill Hitler byla sranda, a prvních zhruba 15 minut bylo výborných, ale pak se to tam začalo trochu vléct.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Těžko vybrat. Až na mizérie jako byly Pirátská epizoda nebo Doctor´s Wife měla tahle řada výborné epizody. Nakonec jsem dal (i po skvělých Snowmen) stále nejlepší Vánoční díl "Christmas Carol" a "Wedding of River Song", protože to finále bylo opravdu hodně povedené a stále mě překvapuje, jak všechno do sebe logicky zapadlo :)
ADRIC WILL FALL

Mitgard Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak nejlepší díl je: A Good Man Goes to War :yes:

Shayla Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Let's kill Hitler