Váhala jsem mezi "The Doctor´s Wife" a "The Girl Who Waited", ale nakonec to vyhrála právě zestárlá Amy. Byla to snad jediná epizoda, kde Karen Gillan měla možnost hrát a nejen se tvářit vykuleně (a ukazovat nohy). Navíc se mi líbí takový ten uzavřený kruh jednak s "Amy´s choice" (v pár recenzích TGWW nazvali "Rory´s choice"), a pak s "Big Bang", kdy zase pro změnu Amy čekala na Roryho. Celé to pak docela pěkně navazuje v další epizodě, kde Doctor oba vysadí, takže to je skoro jako uzavření jejich příběhu. Samozřejmě musí kolem nich dořešit spoustu věcí, a Rory mi bude chybět. Amy nikoliv
Hrozně se mi v té epizodě líbilo, jak z Doctora zase jednou udělali manipulativiho hajzlíka, a taky jeho konfrontace a slovní výměny s Rorym (a starou Amy).
Takové ty miniodkazy na "Za zrcadlem", třeba v podobě zahrady, která jakoby vypadla právě z "Alenky" nebo ta velká lupa jako časové okno, se mi hrozně líbily, stejně jako ta bílá jednoduchost.
Vidět epizodu, kde zase jsou jen hlavní postavy bez vlivu zvenku, bylo osvěžující.
Těsně za tím by určitě byla skvělá Gaimanova epizoda (měl by epizod do DW psát víc), a pak se mi zpětně poměrně líbil God Complex.
Let´s kill Hitler byla sranda, a prvních zhruba 15 minut bylo výborných, ale pak se to tam začalo trochu vléct.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.